*Batman ile ‘kardeş şehir’ olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ikinci kez geldiği Batman’daki değişimi Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’a değerlendirdi; “İlk ve ikinci gelişim arasında şehirde büyük fark gördüm. Batman mükemmel bir şehir olmuş.”

“DENİZLİ-BATMAN KARDEŞ ŞEHİR”
Tekstilin başkenti olan Denizli, geçen yıl Batman’la kurduğu ‘kardeş şehir’ projesi kapsamında Batman’a, Efe’ler parkını kazandırırken, petrol şehrine konuk olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Batman’daki değişimi de anlattı. Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy’a fark ettiği çalışmaları dile getiren Başkan Zolan, “Batman bu güzel çalışmaları hak eden bir şehir. Batman en azından Denizli kadar güzel bir şehir olmuş. Parkları, refujlardaki çiçek, lale manzaraları ve geceleri ışıl ışıl olan bir şehri karşımızda bulunca şaşırdım. Batman tek kelimeyle muhteşem olmuş” diye konuştu. 

“KARDEŞ ŞEHİRE TEŞEKKÜRLER”
Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman’ın birçok sorununu aşmaya çalıştıklarını ifade ederek: “Her şey önce bazı sorunlarımızın çözümünde yanımızda olan kardeş şehir Denizli’ye teşekkür ediyoruz. Örnek bir parkın Gültepe semtine kazandırılmasında yanımızda olan Başkan sayın Osman Zolan’a teşekkürü bir borç biliyoruz. Batman’da Havamania sorununu da aşarsak, şehrimizin önündeki büyük bir engeli daha ortadan kaldırmış oluruz. Ekip olarak Batman’a hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz” dedi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim