80 ÖDÜL!

**Ödüllü gazete Batman Çağdaş’a anlamlı bir ödül de Ekonomi Gazetecileri Derneği’nden geldi. Batman Çağdaş editörü Barış Arslan’ın ‘Aydınlatma devletten, ısınma cemaatten’ başlıklı haberi yerel basın kategorisinde ödüle layık görüldü. Editörümüz Arslan, ödülünü İstanbul’da aldı.
80. ÖDÜL EKONOMİDEN

Geçen hafta yerel medya ödülünü Başbakanlık Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nden alan Batman Çağdaş, 80. ödülünü de Ekonomi Gazetecileri Derneği’nden aldı. Batman Çağdaş editörü Arslan’ın, ‘Aydınlatma devletten, ısınma cemaatten’ başlıklı haberi, yerel basın kategorisinde ödüle layık görüldü. Editörümüz Arslan, ödülünü İstanbul-Üsküdar Cemile Sultan korosunda düzenlenen törende aldı. Saygın basın kuruluşlarından bugüne dek 80. ödülü alan Batman Çağdaş’ın, prestijli bir ödülü daha şehre kazandırdığını belirten Barış Arslan; “Ekonominin prestijli Derneği’nden ikinci ödülü almanın haklı sevincini yaşıyoruz” dedi.
EKONOMİ DERNEĞİ’NDEN İKİNCİ ÖDÜL
İkinci kez Batman’a Ekonomi Gazeteciler Derneği’nin ödülünü getirmeyi başaran Batman Çağdaş editörü Arslan, şöyle konuştu; “Batman Çağdaş’ın ekip çalışması anlamlı bir ödüle daha imza attırdı. Saygın basın kuruluşlarından her yıl şehrimize ödül getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.” İstanbul-Üsküdar Cemile Sultan korosunda düzenlenen ‘yılın başarılı gazetecileri’ ödül törenine siyaset, iş dünyası, gazeteci ve seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı törende editörümüz Arslan, Batman Çağdaş’ın ödülünü aldı.

Editör: TE Bilişim