** Vali Yılmaz Arslan, Batmanlıların yeni yılını kutladı. 2013’ü değerlendiren Vali Arslan: “Batman, 2013 yılında kamu yatırımları alanında tarihinin en büyük yatırımlarına sahne olmuştur” dedi.


ÖNEMLİ PROJELER…”
Batman Valisi Yılmaz Arslan, geride kalan yılı değerlendirdi, yurttaşların yeni yılını kutladı. Arslan, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Huzur ve kardeşlik atmosferinde geride bıraktığımız 2013 yılının ardından yeni bir yıla büyük bir dinamizm içinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2013 yılında, hakim olan huzur ortamı ve kararlılıkla devam eden çözüm sürecinin istikrarıyla Batman'da daha güzel bir gelecek ve daha huzurlu bir ortam oluşturma adına eğitim, sağlık ve altyapı alanlarında, istihdama yönelik tarım, hayvancılık ve sulama gibi konularda önemli projeleri hayata geçirdik. Batman, 2013 yılında kamu yatırımları alanında tarihinin en büyük yatırımlarına sahne olmuştur. Bir kısmı tamamlanan ve bir kısmı halen devam eden bu projelerle Batman, Türkiye'nin parlayan yıldızı olma yolunda önemli bir mesafe kat etmiştir. 2014'ün 2013'den daha iyi bir yıl olması, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, ekonominin her alanında ve sosyal hayatta yeni sevinç ve başarıların yaşandığı bir yıl olması için el birliği ile çalışacağız.”


GÖNÜL GÖNÜLE…”
Arslan, şöyle devam etti: “2014 yılında, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’e doğru son 10 yıla girmiş olacağız. Bu 10 yılda muasır medeniyet seviyesi için belirlediğimiz büyük hedefler için daha çok çalışmamız, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi güçlendirmemiz gerekmektedir. Batman'ı hak ettiği seviyeye çıkarmak için toplumun tüm kesimleriyle işbirliği içerisinde daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. Batman 2014 yılında, tüm dinamikleriyle dostça, kardeşçe, ele ele, gönül gönüle, ve dayanışma içinde büyümeye devam edecektir. Bu duygularla, tüm Batmanlıların yeni yılını en samimi dileklerimle kutluyor, ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış dolu, aydınlık bir gelecek diliyorum.”

Editör: TE Bilişim