** Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde ‘Batman İçin Birlik Grubu’ çatısı altında buluşan bazı işadamları ve STK temsilcileri, gazetecilerle bir araya geldi. Birlik Grubu Başkan adayı Osman Nasıroğlu: “İlimizde büyük eksiklik olan lobiciliği aktif hale getirerek, kentin tüm sorunlarının konuşulup, çözüm bulacağı faaliyetlere öncülük yapacağız” dedi.

“BATMAN’I GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”
‘Batman İçin Birlik Grubu’ çatısı altında Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde yarışacak oluşum, Mezopotamya Otel’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, işadamı Bahri Müjdeci, Besiciler Derneği Başkanı Emin Çelik ve bazı işadamlarının bulunduğu grup, projelerini açıkladı. Birlik Grubunun Başkan adayı ve BATSO eski başkanlarından Osman Nasıroğlu, ‘Benim şehrim, benim geleceğim’ şiarıyla hareket edeceklerini belirterek, BATSO’da başkanlık yaptığı sürede Oda’da yaptıkları çalışmaları sinevizyon eşliğinde anlattı. Oda’da göreve geldikleri takdirde öncelikle lobicilik faaliyetlerine ağırlık vereceklerini belirten Nasıroğlu: “Batı’daki illerin odaları kentin sorunlarını çözme noktasında lobicilik görevi görüyor. Odamızı çatı haline getirerek her kesimle bir araya geleceğiz. İl Ekonomi Kurulu ile Batman lobisini oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

PROJELERİNİ ANLATTI
Stratejik plan ve kurumsal kimlik, OSB ve sanayiciye tam destek, KOBİ’lere pozitif ayrımcılık, Yerel esnafın tercih edilmesi, Lobi faaliyetleri, Temsilde Adalet, Üniversite-Sanayi İşbirliği, Batman’a değer katanlar ödülü gibi projeleri de hayata geçireceklerine dikkat çeken Başkan adayı Osman Nasıroğlu, şöyle devam etti: “Hedeflerimizi belirlerken; Batman’ın ekonomisini, vizyonunu ve geleceğini hassasiyetle planladık. Mevcut veya yeni yatırımcının önünü açacağız. Grup arkadaşlarımızla birlikte asıl önceliğimizi Ticaret ve Sanayi Odası hizmetlerinin Batman’a maksimum fayda sağlayacak şekilde hedefledik. Her türlü faaliyet ve girişimlerimizi Batman şehrimizin gelişimi için seferber etmek en büyük arzumuzdur. Daha fazla yatırım, daha fazla istihdam ve daha fazla üretim hepimizin ortak gayesidir.”

Editör: TE Bilişim