** Bazı işadamlarının yanı sıra TÜMSİAD Batman Şubesi’nin de desteklediği BATSO Başkan adayı Osman Nasıroğlu: “Projelerimizi kısa sürede hayata geçirip, Oda’ya ivme kazandıracağız. Ekonomi başta olmak üzere kentin tüm sorunlarına duyarlılık göstereceğiz” dedi.

“ÇATI GÖREVİNİ ÜSTLENECEĞİZ”
Nefeslerin tutulduğu Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 1 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. Seçimlerin güçlü adaylarından eski BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, ‘çatı’ görevi gören bir Oda ile kentin tüm sorunlarına eğileceklerini söyledi. Batman’ın kalkınması için birlik olduklarını belirten Nasıroğlu: “Batman İçin Birlik Grubu, Batman’ın bütün farklılıkları renklerini içeren geniş bir yelpazedir. Bu geniş yelpazeden gelen arkadaşlarımızla Batman’ın kalkınması için birlik olduk. Yeniden yönetime gelirsek ilk önce TSO’nun meslek gruplarını 7’den 21’e çıkarmayı hedefliyoruz. Her sektörün ayrı ayrı sandığı olacak. Bu şekilde tüm meslek gurupları yönetimde temsil edilmiş olacak” dedi.

“KAZANAN BATMAN OLSUN”
Göreve seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri projelerle Oda’ya ivme kazandıracaklarına da işaret eden Nasıroğlu, şöyle devam etti: “-OSB’lerin altyapı ve lojistik ağı geliştirilecek. Arsa tahsisi bekleyen yatırımcılar için, mevcut OSB’nin büyütülmesi, 2. OSB’nin Batman’a kazandırılması için proje ve lobi faaliyetleri yapılacak. - Kurumların alışverişlerinde yerel esnafı tercih etmeleri yönünde lobi yürütülecek ve mal/hizmet alımlarında yerel esnafın tercih edilmesini desteklenecek. - Kadın ve genç girişimci kurulları tam desteklenecek. - Güçlü bir Batman lobisi kurmak en önemli misyonumuz olacaktır. Batman’a kazandırılacak her yatırım, her derslik, her fabrika son derece önemlidir. - Ticaret ve Sanayi Odası’nın ön ayak olması ile her yıl belirli bir tarihte ‘Batman Fest’ adıyla alışveriş festivali düzenlenecek. Batman’ın zengin tarihi geçmişini, kültürünü, mutfağını, sanatını, alışveriş ve eğlenceyle buluşturan ‘Batman Shopping Fest’ festivali ile ekonomiye hareket gelecek. - TMMOB, MÜSİAD, TÜMSİAD, ASKON ve Diğer Derneklerle şehrin bütün dinamikleri ile görüş alışverişi yapılacak, sorunlar dinlenilecek. Daha birçok projelerimizi kısa sürede hayata geçireceğiz. Pazar günkü seçimlerde üyelerimiz Oda’nın geleceği için oy kullanacaktır. Kazanan, Batman olsun.” Öte yandan Nasıroğlu, seçimde oy kullanacak üyelerin yetki belgelerini almaları için de hatırlatmada bulunarak: “Şirket temsilcileri oy kullanmak için BATSO’dan yetki belgelerini almalılar. Cuma günü son gün. Şahıs firmaları ise sadece kimlikleri ile oy kullanabilirler” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim