**Ak Parti’nin Batman Belediye Başkan adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Murat Güneştekin, Cumartesi günü partililer ve sevenleri tarafından karşılandı. Konvoyla parti binası önüne geçen Güneştekin, partililere seslenerek: “Bundan sonra hem hizmet, hem de gönül belediyeciliğini Batman’a sunacağız” dedi.

GÜNEŞTEKİN’E KARŞILAMA
AK Parti’nin ilk açıkladığı 40 İl’in Belediye Başkan adayları arasında adaylığı resmen açıklanan Murat Güneştekin, Cumartesi günü öğle saatlerinde Batman’da partililerle buluştu. Batman Havalimanında yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Murat Güneştekin, AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir’le birlikte karşılamaya gelenleri selamladı. Bazı ilçe ve belde Belediye Başkanları başta olmak üzere çok sayıda partili, Milletvekili Özdemir ve Güneştekin’i, parti binası önündeki konuşmalarını dinledi.



ÖZDEMİR: “BATMAN’I ‘AK’
BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ”
Karşılama töreninde il teşkilatı önünde partililere seslenen Milletvekili Ziver Özdemir: “Bugün Başkan adayımız Güneştekin’le bir adım atalım dedik. Daha ilçe ve belde başkan adaylarımız açıklanmadı. Yakında ilçe-belde başkan adaylarımızla seçim startını vereceğiz. Batman Belediyesi’ni ‘AK’ belediyecilikle tanıştıracağız. Batman’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek adına hep beraber mücadele edeceğiz. Batman büyük hizmetlere layıktır” dedi.



“İDEOLOJİK GÖRÜŞLERİ
BİR YANA BIRAKACAĞIZ”
Kalabalık topluluğa seslenen Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, ideolojik görüşleri bir yana bırakarak hizmet vereceklerini söyledi. Güneştekin, şöyle devam etti: “Batman’ı sizlerle birlikte imar edeceğiz. Batman’ın sorunlarını biliyoruz. Aranıza bir başkan olarak değil, hizmetkar olarak geliyorum. Gönül köprüleri yapmak için geliyorum. Bundan sonra hem hizmet, hem de gönül belediyeciliğini, Batman’a sunacağız. Son iki yıldır hizmeti görüyorsunuz. Biz Batman’ı seviyoruz. Bizler bu şehre hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşamak istiyoruz. Batman her şeye layıktır.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim