*İl kongresi ile mitinge halkın gösterdiği ilgiye teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin: “Batman, tarihi bir kongreye imza attı. 7’den 77’ye büyük bir dayanışma içerisinde Cumhurbaşkanımızı ağırladık” dedi.

GÜNEŞTEKİN’DEN TEŞEKKÜR
Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Batman’ın son yıllarda tarihi bir miting ve kongre gerçekleştirdiğini söyledi. Yönetim kuruluna seçilen üyelerle birlikte tebrikleri kabul eden İl Başkanı Güneştekin: “Genç ve dinamik bir ekiple 2019 seçimlerine hazırlanacak kadroyuz. Kapımız herkese açıktır. Önceki dönemde görev yapan tüm arkadaşlarımız ile miting-kongremize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Şehrimiz hafta sonu mükemmel bir organizasyonla örnek bir kongre gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanımız Batman’da moral buldu” dedi.

“HALKLA İÇ İÇE OLACAĞIZ”
Kongre ve mitingde herkesin görevini eksiksiz yerine getirdiğini kaydeden Başkan Güneştekin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhurbaşkanımız Batman’dan ayrılırken memnuniyetini dile getirdi. Büyük bir dayanışma içerisinde Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırladık. Bundan böyle haftanın bir-iki günü partide nöbetçi olacağız. Ancak zamanımızı daha çok halka ve STK temsilcilerine ayıracağız. İlçe ve köy gezilerine ağırlık vereceğiz. Şehrimizin taleplerini de takip edeceğiz. Çünkü Genel Başkan Yardımcımızın gezisinden önce aldığı talepler vardı. O talepler mutlaka değerlendirilecektir.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim