ÇELİK’TEN 25. YIL MESAJI
16 Mayıs 1990’da il olan Batman’ın kuruluş yıldönümüne dikkat çeken Vali Azmi Çelik, ‘Batman, Türkiye’nin parlayan yıldızı, bölgesinde cazibe merkezidir’ dedi. Çelik, mesajında: “İlimizin 25. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşamaktayız. Batman son yıllarda birçok alanda yapılan yatırımlar sayesinde bugün ‘Marka Şehir’ olma yolunda iddialı bir kent olmuştur. 

Hızla büyüyüp gelişen üniversitesi, kabına sığmayan organize sanayi bölgesi, eğitimdeki başarıları sayesinde bilim ve sanayi kenti olarak ta göz dolduran ilimiz, sahip olduğu havalimanı, duble yolları, köprülü kavşakları, modern okul ve yurtlarıyla büyük bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir” dedi.

 

“GELECEKTEN UMUTLUYUZ”

Vali Çelik, mesajının son bölümünde şu ifadelere yer verdi: “Batman'ın yöneticileri olarak; Batmanlılara mutlu bir gelecek hazırlama adına, sivil toplum kuruluşlarımız, meslek odalarımız, kanaat önderlerimiz ve basınımızla birlikte el ele vererek gelecek vizyonu çizme yolunda her türlü gayretin içinde olduğumuzun bilinmesini isterim. Bu duygularla; Batman’ımızın 25. kuruluş yıl dönümünü kutlar, ilimizin gelişip kalkınmasında ve bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.”

Editör: TE Bilişim