*Balpınar Belde Belediyesi’ne, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hibe edilen 1 adet itfaiye arasözü, 1 adet çöp aracı ve 1 adet kanal temizleme aracı, Türkiye Belediyeler Birliği’nin de hibe ettiği kazıcı ve yükleyici iş makinesi ile Belediye’nin kendi kaynaklarıyla aldığı araçların tanıtım töreni pandemi kuralları içinde yapıldı. Vali Hulusi Şahin, Batman Belediyesi’nin 10 Belediye’ye hibe ettiği park yapımına başladığını söyledi.

*Belediye bahçesindeki törene Vali ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Belediye başkanları, bazı parti  yöneticileri ile belde sakinleri katıldı.

GEYLANİ, “ARAÇ PARKIMIZ ZENGİNLEŞTİ”
6000 Nüfuslu Balpınar Belde Belediyesi, zengin araç parkına kavuştu. Araç tanıtım törenini pandemi kuralları içinde gerçekleştiren Balpınar Belediye Başkanı Geylani, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türk Belediyeler Birliği’nin hibe ettiği araçların yanı sıra kendi imkanlarıyla aldıkları araçlarla araç parkının zenginleştiğini kaydetti. Törene katılan Vali Şahin, Milletvekili Özdemir ve konuklara teşekkür eden Başkan Geylani; “Çevre Bakanlığı ile Belediyeler Birliği’nin hibe araçlarının yanı sıra kendi imkanlarımızla yaklaşık 3 milyon TL’yi bulan aracı belediyemize kazandırmayı bir görev bildik. Bu güne kadar yanımıza olan ve bize ciddi destekleri olan Vali sayın Hulusi Şahin ile Milletvekili sayın Ziver Özdemir’e teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

 ÖZDEMİR: “HİZMETLERİ ANLATMAK GEREK”
Törende konuşan Milletvekili Özdemir, gerek Batman Belediyesi gerekse ilçe Belediyeleri tarafından önemli projelerin hayata geçirildiğini söyledi. Proje ve hizmetlerin halkla ilişkiler tarafının da iyi bir şekilde yapılması gerektiğini ifade eden Milletvekili Özdemir, şunları kaydetti: “Balpınar aynı zamanda seracılıkla bilinen bir beldemiz. Gerek buranın gerekse de Sason’un markalaşan çileği, Batman’ın ekonomisine ciddi katkısı var. Balpınar beldesi son yıllarda güzel hizmetlerle ön plana çıkıyor. Batman Belediyesi’nde son bir yılda Vali sayın Hulusi Şahin’in hayata geçirdiği örnek projeler var.”

ŞAHİN, GEYLANİ’Yİ KUTLADI
Daha sonra konuşan Vali Hulusi Şahin, Belde Belediye Başkanı Geylani’yi çalışmalarından ötürü kutladı. Vali Şahin, “Bu küçük mütevazı belde kısa bir süre içerisinde çok önemli işler yaptı. Beldenin girişindeki bölünmüş yol karayolları standartlarında bölünmüş bir yol. Bunun ne mücadelelerle yapıldığının şahidi benim. Bu hizmet araçlarının temini konusunda da Belediye Başkanı Geylani’nin çok ciddi emekleri oldu. Hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.


BATMAN’DAN 10 BELEDİYE’YE PARK
“Belediyeciliğin en önemli vasfı insana dokunmasıdır” diyen Vali Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Doğumundan ölümüne kadar insanın hayatıyla iç içe olan bir iş. Bu yüzden belediyeciliği iyi yapmak önemli ve belirleyicidir. Batman Belediyesi olarak büyük bir nüfusa sahip şehrimizde, halkımıza iyi niyetle hizmet vermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da daha büyük işler yapacağız. ‘Kardeş’ Belediyelerimize parti ayırımı yapmaksızın destek olmaya devam ediyoruz. Batman’da merkez belediyenin dışında 10 belediye var. Batman Belediyesi’nin hediyesi olarak her belediyeye bir park yapıyoruz. Tüm bu çalışmalarda en büyük desteği Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde İçişleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan alıyoruz. Bu destekler sayesinde Batman Belediyesi’nin çok önemli vizyon projeleri yoluna girdi. Bunlar sağlam adımlarla, iyi planlarla yürüyor.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim