** Batman Milletvekili Ziver Özdemir, kentin gündemindeki yatırımları Bakanlarla görüştü. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Kültür-Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret eden Özdemir, yatırımlarla ilgili beklentileri aktardı.

SORUNLARI BAKANLARA İLETTİ
Geçtiğimiz günlerde seçim bölgesi Batman’daki ziyaretlerinin ardından Ankara’ya geçen Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, sorunların giderilmesi ve kente yeni yatırımların yapılması için Ankara’da Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve Kültür-Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u makamlarında ziyaret etti. İki bakanı ziyaret eden Özdemir, Batman’ın taleplerini iletirken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret edecek.

SAĞLIK YATIRIMLARI GÜNDEMDE
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile bir araya gelen Milletvekili Ziver Özdemir, 200 yataklı hastanenin 500 yataklı olarak revize edilmesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yapılması, Ağız ve Diş Sağlığı için yeni hizmet binasının yapılması, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin bir an önce bitirilmesi ve Batman’a şehir hastanesi yapılması konularında Bakan Koca’ya bilgilendirmede bulundu.

YENİ HASANKEYF’İ GÖRÜŞTÜ
Bir sonraki ziyaretinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile görüşen Milletvekili Özdemir, il halk kütüphanesinin bitirilmesi için ödeneğin gönderilmesi, Hasankeyf Müzesi’nin idari bölümüne kavuşması, Hasankeyf müzesinin ihtiyaç duyduğu personel kadrosunun verilmesi ve Hasankeyf’in dokusuna uygun kent meydanının kazandırılması konularını Bakan’a iletti.  Ziyaretler hakkında bilgi veren Özdemir: “Oldukça verimli geçen ziyaretlerimizde bakanlarımızdan bazı konularda sözler aldık. Batmanımızı kalkındırmak ve hizmetlerin devamını sağlamak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Batmanlılar her şeyin en güzeline layıktır” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim