**MÜSİAD Batman Şubesi’nin geleneksel iftarında kimsesiz çocuklar ve dar gelirli aileler bir araya geldi. Programa katılan Vali Ahmet Deniz, yatırımcıların OSB’de dört gözle beklediği arazilere dikkat çekerek: “OSB’de kamulaştırma işlemleri bitti. Birkaç ay içerisinde yer tahsislerine başlayacağız. Batman tekstilin başkenti olacak” dedi.

MÜSİAD’TAN ANLAMLI İFTAR
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’ın iftar yemeğinde kimsesiz çocuklar, dar gelirli aileler, işadamları ve protokol üyeleri aynı sofrada buluştu. Big Mamma’s’ta düzenlenen programa Vali Ahmet Deniz, Ak Parti Milletvekili adayı Ziver Özdemir, MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir, kamu kurum yöneticileri, iş adamları, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, Sevgi Evleri’nde kalan devlet himayesindeki çocuklar, engelli bireyler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Özdemir, anlamlı bir etkinlik oluşturduklarını belirterek: “MÜSİAD olarak Ramazan’ın mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Şunu açıkça ifade edebilirim ki biz fikirlerimizi de kazancımızı da paylaşmayı seven ve gönül edinen bir yapıyız. MÜSİAD olarak belirli günlerde ya da Ramazan’da değil, bir birimize destek olma gereğini her zaman sürdürüyoruz. Engelli ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz bizler için çok önemli. Sadece Ramazan ayında değil bütün yıl onları düşünmemiz lazım” dedi.

“TÜM MÜSLÜMANLAR TÜRKİYE’YE DUA EDİYOR”
Daha sonra söz alan Vali Ahmet Deniz ise şunları söyledi: “Bizim medeniyetimiz, bizim geçmişimiz hep merhamet üzerine kuruludur. Merhametli bir milletiz. Bu yüzden dua alıyoruz. Dünyanın dört  bir tarafından Müslümanlar, Türkiye için dua ediyor. Dünyanın neresine giderseniz gidin  milyonlarca insan avuç açmış bu ülkeye dua ediyor. İslam alemine sahip çıktığımız için bize saldırıyorlar. Onun için biz bir olacağız, beraber olacağız. Hep beraber kardeşçe ülkemizi daha ileriye götüreceğiz. Bütün amacımız ve gayemiz de budur. Organize Sanayi’de kamulaştırma işlemleri bitti. İnşallah birkaç ay içerisinde yer tahsislerine kısmen de olsa başlayacağız. Batman tekstilin başkenti olacak. Batman için ne yapsak, ne kadar hizmet edersek azdır. Daha fazla yapacaksak da hep beraber yapacağız.”

ÖZDEMİR: “BATMAN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Programda söz alan AK Parti Batman 1. Sıra Milletvekili adayı Ziver Özdemir ise Batman’ın daha güzel yerlere gelebilmesi için elini taşın altına koyacaklarını ifade ederek, 24 Haziran sonra hep beraber kenti yöneteceklerini belirtti. Özdemir, şöyle devam etti: “Nüfusuyla genç bir şehiriz. Onun için bu dinamikliğin verdiği, o enerjiyi pozitif anlamda hep birlikte inşallah değerlendireceğiz. Çünkü Türkiye’de Batman dediğinizde hemen gözlerde şöyle canlanır kırsal bir şehir, hizmeti olmayan bir şehir, olarak düşünülüyor. Ama gelip Batman’ı gördüklerinde, bu modern şehri gördüklerinde işte yollarıyla, parklarıyla Batman’daki bu canlılığı, ticari hacmini gördüklerinde şaşırıyorlar. İnşallah biz Batman’a daha güzel hizmetler yapmak için ve Batman’ı daha iyi yerlere getirmek için elimizi taşın altına koyacağız” dedi. (Barış Arslan-Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim