**Batman’ın İkiztepe (Gırbereşk) mahallesinde akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavgada iki baba ve iki kardeş hayatını kaybetti

TÜFEK VE TABANCALAR KONUŞTU
3.5 yıl önce ‘mahalle’ statüsüne kavuşan İkiztepe’de (Gırbereşk) dün saat 10.00 sıralarından akraba olan Akın ailesi arasında arazi meselesi nedeniyle silahlı kavga çıktı. Kavgada iki kardeş ve oğulları toplam 4 kişi hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine güvenlik görevlileri ve sağlık ekipleri sevk edildi. İluh Devlet Hastanesi'ne kaldırılan durumu ağır yaralılardan 60 yaşındaki Sadık Akın, oğlu 40 yaşındaki Mehmet Şirin Akın, kardeşi 53 yaşındaki Asker Akın ve Asker Akın’ın oğlu 22 yaşındaki Yusuf Akın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

FUARDA TRAKTÖR SATIN ALMIŞTI
İkiztepe’de çiftçilik yapan 40 yaşındaki Mehmet Şirin Akın, geçen haftalarda gerçekleşen tarım fuarında traktör satın almıştı. Feci olayda babası Sadık Akın'la uğradığı silahlı saldırıda vücuduna isabet eden kurşunlarla yaşama veda eden Mehmet Şirin Akın, babası Sadık Akın, amca Asker Akın ve oğlu Yusuf Akın’ın otopsileri İluh Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra geç saatlerde İkiztepe mahallesinde toprağa verildi. Diğer yaralıların tedaviler ise Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürerken, güvenlik görevlileri de köye giriş ve çıkışları yasakladı.

Editör: TE Bilişim