*Batman-Beşiri-Siirt karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunu gece yarısı soyan maskeli üç kişi, 15 yaşındaki Ahmet Eren’i tabancayla öldürdü. İstasyondaki iki kişiyi de bağlayan soyguncular, kasadaki parayı alıp gece karanlığından istifade ederek iz kaybettirdi. Jandarma, kamera kayıtlarını incelemeye alıp çok yönlü soruşturma başlattı.

MASKEYLE BASKIN
Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesinde 10 yıldır hizmette olan bir akaryakıt istasyonuna gece 03.20’de silahlı baskın düzenleyen maskeli üç kişi, Beşiri Lisesi son sınıf öğrencisi Ahmet Eren’i tabancayla öldürdükten sonra kasadaki paraları alıp gece karanlığından istifade ederek iz kaybettirdi. Olay, Batman-Beşiri-Siirt karayolu üzerindeki akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Akaryakıt istasyonunun arka bölümünün duvarından atlayıp istasyon binasına giren maskeli üç kişi, istasyon sahipleri Mehmet ve Ahmet kardeşler ile amcaoğulları Serhat Eren’den kasadaki paraları istedi.

LİSELİ AHMET’İ SİLAHLA VURDULAR
Kendilerine ait akaryakıt istasyonunda lastik değiştirme ile pompa bölümünde çalışan Beşiri Lisesi son sınıf öğrencisi Ahmet Eren, baskın sırasında kasaya yönelen üç soyguncuya direnince, silahlı saldırıya uğradı. Talihsiz Eren, vücuduna isabet eden üç kurşunla ağır yaralandı. İstasyondaki Mehmet ve Serhat Eren’i bağlayan maskeli soyguncular, kasadaki paraları alıp karanlıktan istifade ederek iz kaybettirdi. Olayda ağır yaralanan 15 yaşındaki Ahmet Eren ise Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmak istenirken, yolda hayatını kaybetti. Olaydan sonra Jandarma ekipleri, hem kamera kayıtları hem de olay yerindeki ayak izlerini incelemeye aldı. Jandarma, baskın sırasında elleri bağlanan Mehmet ve Serhan Eren’in de ifadesini aldı.

EREN AİLESİ ŞOKTA
10 Yılı aşkındır Batman-Beşiri-Siirt yolu üzerinde akaryakıt istasyonunu işlettiklerini belirten Mehmet Nuri ve Musa Eren, şunları kaydettiler; “Olayın şokundayız. Ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Olaydan yarım saat sonra haberimiz oldu. Baskını düzenleyen maskeli ve silahlı kişiler, burayı mutlaka biliyorlardır. İstasyon binasının arka bölümünden içeri girip baskın düzenlemişler. Kasada ne kadar para alındığını bilmiyoruz. Söylentilere göre, baskını düzenleyenler çok düzgün Türkçe kullanmışlar. Olayın aydınlatılmasını bekliyoruz.” Öte yandan Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde otopsisi yapılan talihsiz lise öğrencisi Eren, İkiköprü beldesindeki mezarlıkta ailesinin gözyaşları arasında toprağa verildi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim