** İki dönem Batman Belediye Başkanlığı, iki dönem de Milletvekilliği yapan Ataullah Hamidi, uzun bir aradan sonra milletvekili adayı olduğu Ak Parti’de ilk görüşlerini Batman Çağdaş’a paylaştı.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ
Ak Parti Batman Milletvekili 1. Sıra adayı Ataullah Hamidi, Batman Çağdaş’a konuştu. 1 Kasım seçimlerinin başta ülke, bölge ve Batman’a huzur getirmesini dileyen Hamidi: “Şimdiye kadar hiçbir başvurum olmamıştı. Davet aldım. Sabah saatlerinde Başbakan beni aradı. Adaylık teklifini kabul ettim. İnsanın yapısı neyse doğumdan ölüme aynen devam eder. İlk başta önümüzdeki süreçte barış ve kardeşlik içinde yarışacağımız bir seçim ortamıyla buluşacağımıza inanıyorum” dedi.

“BARIŞ SÜRECİ YENİDEN BAŞLAYACAK”
İki dönem Batman Belediye Başkanlığı ve iki dönem de ANAP’tan milletvekilliği yapan Hamidi, sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletvekili seçilmemle birlikte her platformda ülkemizin huzur ortamı ve barış süreci için ne gerekiyorsa yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bütün gücüm ve gövdemi bu sorunun altına koyup, akan kanın durması ve anaların ağlamaması için çalışacağım. İnsanların kardeşçe yaşaması için ne gerekiyorsa yapacağım. Ölen ve öldürülen kim olursa olsun gerekçeleri ne olursa olsun neticede bir insan olduğu unutulmamalıdır.”

“HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIM VAR”
Ak Parti 1. Sıra adayı Hamidi, seçim kampanyasını dostlarıyla birlikte yürüteceğini ifade ederek, şöyle devam etti: “Dostlarım, beni ve ailemi sevenler aktif siyasette yer almamız için 12 yıldır büyük bir hevesle bekliyorlardı. Batman’a ve dostlarımıza canım feda olsun. Aktif siyasete kaldığım yerden devam edeceğim. Bayramla birlikte seçim kampanyamız da başlayacak. El birliğiyle partimizi Batman’da iyi bir noktaya getireceğiz. Bu süreçte herkesin desteğine ihtiyacımız var.”

Editör: TE Bilişim