**Vakıf Katılım, 65. Şubesini Batman’da açtı. Açılışa katılan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş; “Vakıf Katılım olarak çıktığımız bu yolda, ülkemizin gelişimi için birçok katma değerli çalışma ortaya koyan Batman’ın yanında olacak, bölgenin kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunacak projelere destek vereceğiz” dedi.

“BATMAN’DA YATIRIM
 YAPMANIN TAM ZAMANI”
Vakıf Katılım Batman Şubesi, hizmete girdi. Turgut Özal bulvarı Basın Kavşağı yakınındaki bankanın açılışına Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, BÜ Rektörü Aydın Durmuş, Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Şube Müdürü Ferit Er ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Açılışın ardından konuşan Vali Ahmet Deniz: “Katılım bankalarımızın faiz oranları farklı oluyor. Bu yüzden vatandaşlarımızın tasarruf etmesi açısından önemli. İstihdam açısından her işyerini önemsiyoruz. Bu şehrin huzuru ve güveni açısından yatırım yapılabiliyor olması güzel bir mesaj. Bütün yatırımcılara sesleniyorum; geç kalmayın, Batman’a yatırım yapmanın tam zamanı” dedi.

“BATMANLILARIN YANINDAYIZ”
Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş ise hedefleri kapsamında şubeleşme çalışmalarının hızla devam ederek 31 şehirde 65 şube sayısına ulaştıklarını söyledi. Göktaş, şöyle devam etti: “Sektörün en genç üyesiyiz. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak ve katılım bankacılığının tanınmasına destek olacak başta yeni ödeme sistemleri olmak üzere, pek çok alanda ürün geliştirme çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Batman’ın sahip olduğu 10 bin yıllık zengin kültür birikimi ve bereketli topraklarıyla Türkiye’nin gelişim potansiyeli en yüksek illerinden biri olduğunu da vurgulayan Genel Müdür Göktaş, şunları söyledi: “Petrol sanayisinde, tarım ve ticaret alanlarında ülkemiz ekonomisine katma değer sağlayan, Anadolu’nun en eski yerleşim yerlerinden biri olan Batman’da bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Vakıf Katılım olarak önümüzdeki süreçte Batmanlıların yanında olacak, bölgenin kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunacak projelere destek vermeyi sürdüreceğiz.” Öte yandan Göktaş, 2018 yılı içerisinde hedeflerinin 100 şubeye ulaşmak olduğunu da sözlerine ekledi. (Bahar Çakar)

Editör: TE Bilişim