**Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfaltlama ekipleri, aralıksız sürdürdükleri çalışmalarda 43 dereceye varan sıcaklıkta asfalt serimi gerçekleştiriyor.
SICAĞA ALDIRIŞ ETMİYORLAR
Yaz dönemi hizmetlerinde aksama yaşanmaması için Belediye Fen ekipleri, her türlü hava koşullarına rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Artan sıcaklarla birlikte Belediye asfalt ekipleri, planlanan hizmetleri takvime uygun olarak gerçekleştirip 43 derece sıcaklıkta çalışıyor. Hava sıcaklıklarının artmasına rağmen çalışmalarını sürdüren ekipler, önce bozulan cadde ve sokakların asfalt zeminini tıraşlayıp ardından asfalt serimi gerçekleştiriyor.

1 HAFTADA 2230 TON ASFALT
Kentin büyük semti konumundaki Kültür Mahallesindeki 2626, 2605 ,2607, 2634 ve 2636 sokaklarda asfalt serim çalışmaları tamamlandı. Son bir haftada 2230 ton asfalt serimi gerçekleşmiş oldu. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 8 kişilik yol temizlik ekipleri tarafından, süpürge makinesi, kepçe ve kamyonla yollar temizlendikten sonra asfalt ekipleri finişer, kepçe, silindir, mini kepçe ve  kamyonlarla asfalt serim işini tamamlıyor. (Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilişim