**Batman’da korona virüs tedavisi gören 4 çocuk annesi, 45 gün süren yaşam mücadelesinde hayatını kaybederken, tedavi sırasında sezaryenle alınan ikiz bebeklerin sağlık durumu ise iyi.

4 ÇOCUĞU ÖKSÜZ KALDI
Batman’ın Demirlipınar köyünde yakalandığı korona virüs nedeniyle 45 gündür tedavi gören anne 29 yaşındaki Fatma Doğan hayatını kaybederken, sezaryenle alınan ikiz bebeklerin sağlık durumları iyiye gidiyor. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Doğan servisinde annesinin adı olan ‘Fatma’ verilen kız bebek ile erkek bebek bir süre kuvözde tutulduktan sonra aileye teslim edildi. İkizlerin dışında 8 ve 10 yaşlarında iki erkek çocuğu da olan Fatma Doğan’ın ölümü köyde büyük üzüntüye yol açtı.

İKİZLERİNİ GÖREMEDİ
Korona virüse yakalanan 4 çocuk annesi, ikizlerini göremeden yaşamını yitirdi. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 45 gündür korona virüs tedavisi gören Doğan’ın durumu ağırlaşınca kız ve erkek ikiz bebekler sezaryenle kurtarıldı. Entübe edilen anne Doğan, ikizlerini göremeden yaşamını yitirdi. Fatma Doğan’ın cenazesi, Batman merkeze bağlı Demirlipınar köyünde ailesinin gözyaşları arasında toprağa verildi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim