*Belediye-İş Sendikası Batman Şubesi, Belediye emeklilerine yönelik hazırladığı 3000 konutluk projeyi, Vali ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin ile paylaştı. Vali Şahin, konut projesine ‘yeşil ışık’ yaktı.

KONUT PROJESİNE YEŞİL IŞIK
Vali ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin’i ziyaret eden Belediye-İş Sendikası Batman Şubesi Örgütlenme Sorumlusu Salih Direk, Belediye emeklilerine yönelik hazırladıkları 3000 konutu kapsayan projeye destek sözü aldıklarını söyledi. Beraberinde Sendika Toleyis Batman İl Sorumlusu Ferit Irmak ile birlikte ziyaret ettikleri Vali ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin’in kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakaya teşekkür eden Direk: “Belediye emeklilerine yönelik 3000 konutluk projemize Valimiz sayın Şahin’in yeşil ışık yakması bizleri mutlu etti. Belediye emeklilerinin de konut projesinden faydalanmasını istiyoruz” dedi.

BELEDİYE İŞ’TEN TEŞEKKÜR
Belediye-İş Sendikası Genel Merkezi’nin Atatürk portreli 2021 yılı takvimini Vali ve Belediye Başkanvekili Vali ve Belediye Başkanvekili Şahin’e takdim eden Direk, şunları kaydetti: “Sendikamızın çalışmalarını sayın Valimize anlattık. Belediye emeklilerin aylardır beklediği konut projesine yönelik Valimiz sayın Şahin’in destek sözü bize yeni yılın ilk müjdesi oldu. Ayrıca Belediye’de sürücülerin farklı ücretleri konusunda da işçilerin yanında olan Vali ve Belediye Başkanvekili sayın Şahin’e teşekkür ediyoruz. Şehrimizin sorunları başta olmak üzere Belediye çalışanlarının sosyal hakları konusunda gerekli duyarlılığı gösteren Valimize şükranlarımızı sunuyoruz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim