** 32 Dönümlük alanda Türkiye’nin en büyük kolejinin inşa edildiği Batman Bahçeşehir Koleji’nin yeni kampüs alanı, basına tanıtıldı. Kolej Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Önal: “Öğrenciler kampüsümüzde kişiye özgü eğitim modeliyle eğitim-öğretim görecek” dedi.

 

** Dev eğitim kampüsü ve yaşam merkezinde 150 kişinin istihdam edileceğine dikkat çeken Önal, şöyle devam etti: “5 Yılda 150 kişiyi istihdam etme taahhüdümüz var. Ancak biz bu süreden önce 200 kişiyi istihdam etmeyi planlıyoruz.”

 

YENİ KAMPÜS BASINA TANITILDI

Kentin gelişen yüzü Çamlıtepe’de ilk etabı tamamlanan Bahçeşehir Batman Koleji’nin yeni kampüs alanı basına tanıtıldı. Kolej yöneticileri Nevzat Önal, Veysel Önal, Müdür Yardımcıları Neşe Yılmazer ve Göksel Tuğcu ile birlikte yeni kampüs alanında basın toplantısı düzenleyen Batman Behçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Önal, Batman’da dünya okulu inşa ettiklerini söyledi. 32 Dönüm üzerindeki eğitim kampüsü ve yaşam merkezinin ilk etabının tamamlandığını belirten Turgut Önal: “Bahçeşehir Kolejleri, Türkiye’nin dört bir yanında 107 kampüsüyle faaliyet gösteriyor. En büyük eğitim kampüsünü ise Batman’a kazandırıyoruz” dedi.

 

AÇILIŞ 27 MAYIS’TA

Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel başta olmak üzere seçkin bir davetli topluluğunun kampüs açılışına katılacağını ifade eden Önal, şöyle devam etti: “27 Mayıs’taki açılışımıza Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Türkiye’nin dört bir tarafındaki Bahçeşehir koleji yöneticileri ve seçkin bir davetli topluluğu katılacak.” Okulun faaliyetleri hakkında bilgiler paylaşan Yönetim Kurulu Başkanı Önal: “Batman’da 3 yıldır hizmet veren Batman Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsüyle anaokul, ilkokul, orta öğretim ve lisenin yanı sıra meslek yüksek okuluyla da yüksek lisans ve doktora programları açacağız” diye konuştu.

 

KAMPÜSTE NE VAR?

8 Derslikli anaokul, 24 derslikli ilkokul, 12 derslikli anadolu lisesi ve meslek yüksek okulunun yer alacağı kampüsün yaşam merkezinde ise 1400 Metrekare restaurant, 300 metrekare açık yüzme yavuzu, 600 seyircili iki sentetik çim saha, buz pisti, tenis kortu, eğlence merkezi, 450 kişilik açık amfi tiyatro, ekolojik ev, hayvanat bahçesi ve hobi bahçeleri gibi sosyal tesislerin de yer alıyor. Yaşam merkezinde ailelerin üyelik sistemiyle imkanlardan faydalanabileceğine de işaret eden Önal, şöyle konuştu: “Eğitim bölümü ile yaşam merkezi tamamen bir birinden bağımsız. İsteyen aileler üyelik sistemiyle kapalı, açık havuzlar, café-restaurant ile diğer sosyal alanlardan faydalanabilir.” 


Editör: TE Bilişim