**Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki Sosyal Market, okulların açılmasıyla birlikte 2250 öğrenciyi giydirdi.

MARKET KAPILARINI ÖĞRENCİLERE AÇTI
Yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte Sosyal Market şimdi de kapılarını dar gelirli öğrencilere açtı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Arslan, tespit ettikleri 700 aileden 2250 öğrencinin giyim yardımından yararlanacağını kaydetti. Yardımların eğitim sezonu süresince devam edeceğini belirten Arslan: “Randevulu sistemle öğrencileri okul ve evlerinden alıp markete götürüyoruz. Ne ihtiyaçları varsa karşılanıyor” dedi.

HER ÖĞRENCİYE 150 TL’LİK YARDIM
Her öğrencinin 150 liralık giyim yardımından yararlanacağını ifade eden Arslan, şöyle devam etti: “Yeni eğitim sezonuyla birlikte marketimizin kapılarını sonuna kadar öğrencilerimize açtık. Bu konuda Valimiz sayın Ahmet Deniz’in büyük desteğini aldık. OSB’deki bazı giyim fabrikaları ile hayırseverlerin katkılarıyla her eğitim yılında giyim yardımını sürdürüyoruz. Havalar soğumadan giyim yardımını ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtmayı hedefliyoruz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim