**Batman’ın Kozluk ilçesinde bir grup gönüllü öğretmenin, kırsaldaki okullara yönelik boyama-onarım çalışmalarına uluslararası Batmanlı sanatçı Ahmet Güneştekin de destek verdi. Güneştekin; “Çocuklarımızın temiz ve rengarenk okullarda öğrenime başlamasını istiyorum. Şu anda programa aldığımız toplam 20 köy okulu var. Umarım bu kültürel hareket imkanı olan herkese örnek olur” dedi.

ÖĞRETMENLERE DESTEK VERDİ
Batman’ın Kozluk ilçesindeki Çayhan İlkokulu ve Ortaokulunda müdürlük yapan eğitimci Murat Işık’ın, kırsaldaki okullara yönelik boyama-onarım çalışmalarına uluslararası Batmanlı sanatçı Ahmet Güneştekin de destek verdi. Sosyal medya hesabından gönüllü öğretmenlere destek veren ve Jotun Boya’dan destek aldıklarını belirten Güneştekin: “Doğduğum ve vefa borcumun olduğu memleketim Batman’ın neredeyse bütün köy ve ilçelerinde yaşanan zorlukları çok iyi bilirim. Okulların çoğuna onarım ve bakım gerekiyor. Murat Işık ve 15 idealist genç öğretmenimiz yaklaşık 20 köy okulunu onarmak ve boyamak için benimle iletişime geçtiler. Onlara memnuniyetle destek olacağımı söyledim” dedi.

“HERKESE ÖRNEK OLMALI”
Batman’a yönelik duyarlılığıyla bilinen usta sanatçı Güneştekin, programa 20 okulu aldıklarını belirterek, şöyle devam etti: “Sosyal sorumluluk projelerimde hep yanımda olan Jotun Boya’ya durumu ilettiğimde her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını bildirdiler. Yüz yüze eğitime geçildiği zaman çocuklarımızın temiz ve rengarenk okullarda öğrenime başlamasını istiyorum. Şu anda programa aldığımız toplam 20 köy okulu var. Umarım bu kültürel hareket, imkanı olan herkese örnek olur. Başta genç öğretmen kardeşlerime, iç ve dış cephe boyayı karşılayan Jotun boyaya teşekkür ediyorum.” (Barış Arslan)

Editör: TE Bilişim