**Batman’da 10 yılı aşkın süredir görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Yalçın İşcan, katarakt başta olmak üzere 10 binin üzerinde başarılı operasyonlara imza attı

GÜNDE 50 HASTA BAKIYOR
İstanbul-Çapa’dan mezun olduktan sonra memleketi Batman’da bir süre eski Bölge Hastanesi’nde görev yapan ve son yıllarda Özel Batman Dünya Hastanesi’nde görev yapan Op.Dr. Yalçın İşçan, 10 yılda 10 binin üzerinde başarılı operasyona imza attı. Katarakt ameliyatı başta olmak üzere onlarca operasyona imza atan İşcan; “Artık bölgeden hastalarımızın büyükşehirlere gitmesine gerek yok. İleri teknolojiye sahip tıbbi araç-gereçlere sahibiz” dedi.

“BÖLGE İLLERİNDEN HASTALAR GELİYOR”
İşcan, şöyle devam etti; “10 Yılı aşkın süredir Batman’da ameliyat yaptığım sayı 10 Bini geçti. Günde 40-50 civarında hasta bakıyorum. Hasta potansiyelimiz sadece Batman ile sınırlı değil. Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak ve çevredeki komşu illerden de hastalarımız var. Hastane bünyesinde Göz Merkezimiz bulunuyor. Miyop, hipermetrop ve astigmat olarak adlandırılan kırılma kusurlarının Excimer Lazer tedavisiyle kalıcı olarak tedavi ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim