**Batman’ın Bıçakçı (Kerıke) köyü yakınlarında otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Seyir halindeyken refuju geçip karşı şeride geçen otomobil ile ticari araç kağıt gibi büküldü. Korkunç kazada 18 yaşındaki Veysel Günce hayatını kaybetti, 1’i ağır 9 kişi ise yaralandı.

ARAÇ MOTORU REFUJE FIRLADI
Batman-Kozluk karayolunun 8 kilometresinde Bıçakçı (Kerıke) köyü yakınlarında meydana gelen feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 1’i ağır 9 kişi ise Batman’daki hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza önceki akşam 21.15 sıralarında meydana geldi. Bıçakçı köyü mevkisinde yaşanan feci kazada, Batman merkeze bağlı Bıçakçı köyünden Batman istikametine gelen Cemal Çetin yönetimindeki 72 AP 926 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle refüjü aşarak, karşı yönden gelen ve taziye için Kozluk’a giden Eyüp Adanır yönetimindeki 44 PU 232 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 72 AP 926 plakalı otomobildeki 18 yaşındaki Veysel Günce hayatını kaybederken, sürücü Cemal Çetin ağır yaralandı.

VEYSEL’E YAZIK OLDU
Araçta bulunan Aydın Kerem, Sadık Kerem ve Serkan Erdem ise Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. 44 PU 232 araçta yaralananlardan 4 kişi ise Batman’daki özel bir hastanede tedavi altına alındı. 72 AP 926 plakalı araç sürücüsü Cemal Çetin de kaza sırasında feci şekilde yaralandı. Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Çetin’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kaza haberini duyanlar Bölge Devlet Hastanesi’ne akın etti. Diğer yaralıların durumu ise iyiye giderken, feci kazada hayatını kaybeden 18 yaşındaki Veysel Günce’nin cenazesi Bıçakçı köyünde geç saatlerde yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Arkadaşlarıyla Batman’a gelirken görünmez kazada yaşamını yitiren Veysel’e yakınları gözyaşı döktü. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim