Yeni çiftler, Batman Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü’ne gün boyu akın etti. ‘08.08.2018’de nikah kıymak için Hollanda’dan Batman’a gelen Tunç ailesi, kızları Özlem ile damatları Enes Gürhan’ın nikahını özel günde kıymanın sevincini yaşadı.

BİR GÜNDE 18 ÇİFT NİKAH KIYDI
08.08.2018 Tarihinde Batman Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü’nde rekor sayıda çiftin nikahı kıyıldı. Aralarında yurt dışında yaşan çiftlerin de bulunduğu çiftlerin nikahını kıyan Batman Belediyesi Evlendirme Müdürü Nuri Turgut: “08.08.2018 günü için önceden randevu alan çiftlerin nikahını kıymak için gün boyu Evlendirme bölümü dolup, taştı. Özel günde nikahını kıydığımız çift sayısı 18’i buldu” dedi.

YURT DIŞINDAN GELDİLER
30 Yılı aşkındır Hollanda’nın Tilburg şehrinde yaşayan Ahmet Tunç, kızı Özlem Tunç ile damadı Enes Gürhan’ın nikah töreni için Batman’a geldiklerini söyledi. Anlamlı bir tarihte nikah töreninin yapıldığını kaydeden Tunç, şöyle konuştu: “Bir hafta önceden randevu almıştık. Batman’daki akrabalarımızın da tanık olduğu nikah tarihini unutmayacağız.” Belediye Evlendirme Müdürü Nuri Turgut, evlilik cüzdanını çifte verirken, Gürhan çifti: “Nikahımızı özellikle bugüne bıraktığımız için mutluyuz” dediler. (Abdullah Türeli)

Editör: TE Bilişim