Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, yemekhanede ve kütüphanede öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere yemek servisi yapan Rektör Demir; “Öğrencilerimizle her fırsatta bir araya geliyoruz. Daha iyi ve kaliteli şartlarda bir eğitim süreci tamamlamaları için çalışmaları yakından takip ediyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Prof. Dr. Rohat Cebe ve Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Halil İbrahim Aydın ile birlikte yemekhane ve kütüphane binasında incelemelerde bulunarak öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin ücretsiz yemek yeme imkanına kavuşması ve kütüphane kaynaklarına ulaşımı ile ilgili onlardan bilgiler alan Rektör Demir, öğrencilere yemek servisi yaptı. Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenli olarak akademik ve idari personel ile öğrencilere yönelik yapılan anket sonuçlarına göre üniversitede politika belirleme ve karar alma süreçlerine özen gösterdiklerini söyleyen Rektör Demir, anket sonuçları göz önüne alınarak uygulanan politikaların sonuçlarını görmek için yerinde incelemelerde bulundu.

“ÖĞRENCİ ODAKLI ÇALIŞIYORUZ”
Üniversite öğrencileri ile her fırsatta bir araya gelmeyi amaçlayan Rektör Demir, öğrencilerin daha iyi ve kaliteli şartlarda bir eğitim süreci tamamlamaları için yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Öğrencilerin ihtiyaçlarına her zaman öncelik verdiklerini belirten Rektör Demir, üniversitelerin sadece eğitim-öğretim merkezi değil aynı zamanda öğrenciler için bir yaşam alanı olduğunu vurguladı. Öğrenci odaklı çalışmaların devam edeceğini de ifade eden Prof. Dr. İdris Demir, öğrenci menfaatine yönelik her türlü ikili iş birliğine hazır olduklarını ifade etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim