**Batman Özel Yaşam Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin, yılsonu gösterisi tam not aldı. Birbirinden farklı danslarla profesyonel dansçıları aratmayan minikler alkışlandı.

YILIN STRESİNİ ATTILAR
Eğitim-öğretim sezonunda büyük tatil start alırken, kentteki özel eğitim kurumları da yıl sonu gösterileriyle adından söz ettiriyor. Batman Özel Yaşam Kreş ve Gündüz Bakım Evi, geleneksel yılsonu gösterisini hafta sonu Ahmet Güneştekin Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Velilerin ilgi gösterdiği gecede Kreş Kurucu Müdür Şerif Dinç ve Kreş Müdiresi Sultan Demir, konuklarla yakından ilgilendi. Tüm sınıfların farklı kıyafet ve gösterilerle sahne aldığı gecede, renkli görüntüler oluştu.

DANSLARIYLA ALKIŞ ALDILAR
Gecede minik öğrenciler ritim-orff, drama, modern dans, İngilizce gösteri ve hareketli oyun gösterilerini sahneye kusursuz yansıttı. ‘Uğur Böcekleri’ sınıfı ise danslarıyla geceye damgaya vurdu. Öğrencilerin Hint müziği eşliğindeki dansı büyük alkış aldı. Renkli bir programla birlikte eğitim sezonunu geride bıraktıklarını belirten Kreş Kurucu Müdür Şerif Dinç ve Kreş Müdiresi Sultan Demir: “Öğrencilerimiz gösterileriyle hemen eğitim sezonunun yorgunluğunu attı, hem de velilere keyifli anlar yaşattı. Gösterilerde emeği geçen eğitim kadromuza ayrıca teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize ve ailelerimize mutlu-huzurlu tatiller diliyoruz” dediler.

Editör: TE Bilişim