** 4 Yıl önce Batman’da eğitim-öğretime başlayan İnci Sağlık Koleji, ilk mezunlarını verdi. 230 Öğrenci, kep fırlatarak mezuniyet coşkusu yaşadı.

MEZUNİYET SEVİNCİ
2012-2013 Yılında eğitim-öğretime start veren İnci Sağlık Koleji ATT, anestezi ve hemşirelik branşlarında ilk mezunlarını verdi. Önceki gün Gültepe mahallesindeki okul binasında düzenlenen mezuniyet törenine öğrenciler ve veliler ilgi gösterdi. 230 Öğrencinin mezun olduğu okulda öğrenciler, kep fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadı. Mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Faysal Ekinci: “4 Yıl boyunca öğrencilerimizi neredeyse bir hastane kadar donanımlı olan labaratuarlarımızda yetiştirdik” dedi.



“KALİTELİ EĞİTİMDEN GEÇTİLER”
Öğrencilerinin kaliteli eğitimden geçerek mezun olduklarına dikkat çeken Ekinci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Değişik zamanlarda alanında uzman doktor ve sağlıkçıları okulumuza davet edip konferanslar düzenledik. Zaman zaman sağlık kurum ve kuruluşlarını öğrencilerimizle ziyaret edip, öğrencilerimizin deneyimini arttırdık. Ayrıca tüm öğrencilerimizi 2 yıl boyunca çeşitli hastanelerde staj için ikame ettirdik. Alanında uzman öğretmen seçimi yaparak 4 yıl boyunca kaliteli bir eğitimden geçmelerini sağladık. Bugün ise ilk meyvelerimizi veriyoruz. Umarım ilk mezunlarımız başta Batman olmak üzere bölgeye ve ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunacaklardır. Bu vesileyle emeği geçen başta Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Mehmet Şirin Orun’a, yönetim kurulu üyelerine, Müdür yardımcımız M.Nesih Taş’a, değerli öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize staj için kapılarını açan tüm kamu-özel hastanelere teşekkür ediyorum.”


Editör: TE Bilişim