*İstanbul-Avcılar Kent Konseyi, Batman’daki 19 Mayıs Ortaokulu ve Yunus Emre İlkokulu’ndaki ekonomik durumları iyi olmayan ailelerin çocuklarının sınavlara daha iyi hazırlanabilmeleri için kaynak kitap ve giysi desteği isteklerine olumlu yanıt vererek, 40 koli gönderdi.

İKİ OKULA ANLAMLI YARDIM

İki okuldan gelen istek üzerine Kent Konseyi Başkanı Mert Ali Ak, Kadın Kültür Sanat Çalışma Grubu’nu harekete geçirdi. Gümüşpala Mahallesi’ndeki Gümüşpala Gönüllüleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile yapılan işbirliği sonucu kısa sürede 40 koli kitap ve giysi hazırlandı.Genel Sekreter Turgay Halisçelik ve gönüllü kadınlar malzemeleri Avcılar Belediyesi’nin sağladığı araçla Batman’a gönderdi.

HER YERE BAHAR GELSİN

Kent Konseyi Başkanı Mert Ali Ak, çalışmalara katılan gönüllülere teşekkür ederken, “Bu kolilerle yalnız giysi ve kitap değil, aynı zamanda sevginizi, dostluğunuzu, kardeşlik duygularınızı doldurarak gönderiyorsunuz. Sadece yerel düzeyde değil, ulusal düzeyde de barış ve kardeşliğin dayanışmanın gelişmesine katkı sunuyorsunuz, buradan Batman’daki okullarımızla sevgi köprüsü kurdunuz. Ahmet Arif gibi yurdumuzun her köşesine bahar gelmesini arzu ediyoruz. Bir eğitimci olarak yapılanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu destek ile belki oradaki çocuklarımızın geleceklerini de inşa etmiş oldunuz” dedi.

Editör: TE Bilişim