** Yeni dönemde ‘Özel Sınav Lisesi’ olarak faaliyet yürüteceklerini belirten Kurucu Müdür Muharrem Acar: “Günboyu eğitimle donanımlı öğrenciler yetiştireceğiz” dedi.

 

“KALİTELİ EĞİTİM”

Dershanelerin ‘dönüşüm’ süreci Batman’da da tam hız sürüyor. Kentte uzun yıllardır dershanecilik sektöründe bulunan Sınav Dershaneleri, yeni dönemde ‘Özel Sınav Lisesi’ olarak faaliyetlerini yürütecek. ‘Temel lise’lerin Anadolu liseleriyle eşdeğer olduğunu belirten Özel Sınav Batman Lisesi Kurucu Müdürü Muharrem Acar: “Dönüşüm süreci devam ediyor. Hazırlık lisesi olarak yolumuza devam edeceğiz. Rehberliğe ve takibe dayalı sistemde öğrencilere günboyu eğitim-öğretim sunacağız. Öğrenciler kaliteli eğitimle üniversite sınavlarına daha iyi hazırlanma fırsatı bulacak” dedi.

 

“HEDEFİMİZ; BUTİK OKUL”

Öğrencilere haftada 6 gün süreyle eğitim verileceğine de dikkat çeken Acar, şöyle devam etti: “Temel liseler sınırlı sayıda öğrenci alacak. Sınav Eğitim Kurumlarının merkezi sistemiyle müfredat işlenecek. Ön kayıtlara başladık. Çok ciddi fırsatlardan öğrencilerin faydalanmasını istiyoruz. Bakanlığın verdiği destekle öğrenciler eğitim fırsatından yararlanacabilecek. Şu anda mevcut binamızda hizmet sunacağız. Önümüzdeki yıllarda ise hedefimiz butik okullarda eğitim-öğretime devam etmek olacak. Tecrübeli eğitimci kadrosuyla öğrencilerimizi sınavlara donanımlı şekilde hazırlayacağız”

Editör: TE Bilişim