BEŞ YENİ BÖLÜM VE PROGRAMA
ÖĞRENCİ ALINACAK
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleriyle kurulan Hasankeyf Meslek Yüksekokulu’na 2018-2019 akademik yılında öğretime başlamak üzere öğrenci almalarının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Rektör Durmuş, şöyle devam etti: “2018-2019 akademik yılında Hasankeyf Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programına, Sason Meslek Yüksekokulu Organik Tarım Programına, Meslek Yüksekokulu Güvenlik ve Koruma Programına, Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’ne ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümüne ilk defa öğrenci alıyoruz.”

“3850 YENİ ÖĞRENCİ
ÜNİVERSİTEMİZLE TANIŞACAK”
2017-2018 Akademik Yılı’nda 2300’e yakın öğrenciyi mezun ettiklerini ifade eden Rektör Durmuş: “Bu yıl yeni açılan bölüm ve programlarla birlikte önlisans, lisans, yüksek lisans, doktora ve yabancı uyruklu öğrenciler dahil olmak üzere %100 doluluk gerçekleşmesi halinde 3850 yeni öğrenci Batman Üniversitesi ile tanışacak. Hasankeyf MYO’nun kurulması talimatını veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bölüm ve programlarımıza öğrenci kabulü için yaptığımız başvurulara desteklerini esirgemeyen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek’e ve Sayın Valimiz Ahmet Deniz’e teşekkür ediyorum” dedi.

“HER İLÇEMİZE MESLEK
YÜKSEKOKULU KAZANDIRACAĞIZ”
Batman’ın her ilçesine bir meslek yüksekokulu kazandırmayı hedeflediklerini kaydeden Rektör Durmuş, Kozluk, Sason, Hasankeyf meslek yüksekokullarının açıldığını, Gercüş’e Adalet Meslek Yüksekokulu’nun, Beşiri’ye de organize sanayi bölgesi içinde yer alacak meslek yüksekokulu açmayı planlıklarını ve bu kapsamda çalışmalar yürüttüklerini açıkladı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim