**Petrolspor’un başında ilk idmanına çıkan Teknik Direktör Ahmet Yavuz, taraftara umut veren açıklamalarda bulundu. 52 Yaşındaki teknik adam Yavuz; “Sahada koşan, mücadele eden, topa sahip olmaya çalışan ve dinamik bir ekip olacağız. Taraftarımız ve şehrimizin dinamiklerinin destekleriyle başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum” dedi.
“KAFAMDAKİ KADRONUN YÜZDE 80’İNİ KURDUK”
Batman Petrolspor’un deneyimli Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, takımın ilk idmanında Çağdaş’a özel açıklamalarda bulundu. Editörümüz Barış Arslan’ın sorularını yanıtlayan 52 yaşındaki Teknik Direktör Yavuz; “Grubumuzda şehir takımları var, güçlü takımlar var. Fakat biz de güçlüyüz. Kimseden çekinmiyoruz. Kimseye teslim olan bir takım olmayacağız. Sahada koşan, mücadele eden, topa sahip olmaya çalışan ve dinamik bir ekip olacağız. Oyuncuları seçerken mücadele gücü yüksek, dinamik ve çabuk oyunculardan kurulu olmanın yanı sıra ayaklarına hakim bir ekip kurduk. 3-4 Oyuncu ile daha görüşmelerimiz sürüyor. Kafamdaki kadronun yüzde 80’ini kurduk. 3-4 Dokunuş daha yaparsak isteğimiz gibi bir ekip olacak. Bu konuda yönetimimize de teşekkür ediyorum. İyi bir takım olduk” dedi.
“FUTBOLUN DOĞRULARINI YAPACAĞIZ”
Teknik Patron Yavuz, şöyle devam etti; “45-50 Günlük bir çalışma sürecimiz var. Bu süre içerisinde çok çalışacağız. Taraftarlarımızla ve şehrimizin tüm unsurlarıyla birlikte başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Mücadelede eden, futbol oynayan, futbolun doğrularını yapan ve geçiş oyunlarını iyi yapan bir ekip olacağız. Bunları sağladığımız takdirde herkesi her yerde yenebilecek durumda olacağız. Ekibimizden şüphe duymuyorum. 17 Yıldır teknik direktörlük görevini sürdürüyorum. Çalıştığım hiçbir yerde ‘bize sabır gösterin, zaman gösterin’ demedim. Tabi bu istesek de hakkımız. Çünkü geçen seneden kalan birkaç oyuncu dışında kimse yok. Fakat buna rağmen sabır istemiyorum. Burası çok kıymetli bir şehir. Taraftarımız ve şehrimizin dinamiklerinin destekleriyle başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum.” (Barış Arslan)