11 Mayıs 2024 tarihli ve 32543 saylı Resmi Gazete’de yayınlanan kararname uyarınca daha önce aynı kurumda uzun yıllar Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Aydın, şimdi ise çok daha kritik ve önemli olan kurul üyeliği görevini üstlenmiş oldu. 

Hemşehrimiz Mehmet Aydın, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olduktan sonra bakanlık teftiş kurulunda yıllarca görev yaptı.  

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Mülkiye’den sınıf arkadaşı olan hemşehrimiz, Türkiye Denizcilik iİşletmeleri, Türkiye Şeker Fabrikaları, Türkiye Kalkınma Bankası ve Sümer Holding’de üst düzey görevlerde bulundu. 

Uzun bir süre Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Başdanışmanlığını da yürüten Mehmet Aydın halen aktif olarak Halkbank denetim kurulu üyeliğini de sürdürmeye devam ediyor.

Önemli bir görev üstlenen hemşehrimiz Sayın Mehmet Aydın’a yeni görevinde üstün başarılar dileriz.

Muhabir: NEZAHAT SUMBÜL