Batman’ın ilk günlük gazetesi Batman Çağdaş 37. Yıl dönümü girerken, dürüst haberciliğiyle en çok tercih edilen gazete olmayı başarmıştır.

Özellikle internetin yaygınlaşmasıyla birçok gazetenin tek tipleştiği bir ortamda kendi özel haberlerini üreten çok az gazete kaldı.

Okuru en hızlı ve en doğru şekilde bildirmek Çağdaş gazetesinin birinci görevi olmuştur.

Bu kadar emekle birlikte kentte yapılan anketlerde de zirvede olduğu belgelerinken, tirajıyla ve bize gelen olumlu tepkilerin verdiğimiz emeğin boşa gitmediğini görebiliyoruz.

Sorumluluğu büyük olan bir gazetede çalışmak gerçekten de zor ama bir o kadar da keyifli.

Batman Çağdaş gazetesi deneyimli kadrosuyla taraflı haberlerden uzak, doğru ve ilgili tarafları dinleyerek ve en önemlisi insanlara değer vererek bir gazetecilik anlayışı sürüdürüyor.

Örneğin Batman’a yeni hasta ve uçak seferlerinin artması ve diğer önemli memleket meselelerinde Çağdaş’ın emeği büyük.

Yıllardır muhabirliğini sürdürdüğüm bu yayın organında nice haberleri ülke gündemine taşıdık. Bu emeğimizin karşılığını sayısız ödülle taçlandırdık.

Çağdaş her ne kadar yerel bir yayın organı olarak yola çıksa da geçen zaman zarfında internetin de yaygınlaşmasıyla birçok ulusal gazeteden daha çok takip edilmeye başlandı.

Sosyal medyada ve internet sayfasında on binlerce okura ulaşan Çağdaş, yeni yayın döneminde de ilkelerinden ödün vermeyecektir.

Batman’ın ilk günlük gazetesi ve habercilikte çığır açan gazetemiz 37. yaşına giriyor. Yeni yayın döneminde de şehrimize olan sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getireceğimizden kuşkunuz olmasın.

Gururlu ve sevinçliyiz.

Yaşa Batman Çağdaş Gazetesi yaşa…