**Son yıllarda dar kadroyla hizmet verdiği Zabıta ve İtfaiye teşkilatlarında personelin güçlendirilmesine yönelik çalışma başlatan Batman Belediyesi, başka il ve ilçelerdeki Belediyeler’den Batman’a gelmek isteyen elemanlara kolaylık sağlıyor.
ZABITA VE İTFAİYE ERİ’NE ÖNCELİK
TÜİK verilerine göre kent merkezi nüfusu 392 bin olan Batman’da, Belediye dar kadroyla çalıştığı Zabıta ve İtfaiye teşkilatlarını güçlendirmek istiyor. Başka il ve ilçelerde görev yapan Zabıta ve İtfaiye erlerinin Batman Belediyesi’nde görev yapmak istemesi halinde her türlü kolaylığın sağlanacağını belirten Belediye yetkilileri; “Dar kadromuz var. Özellikle Zabıta ve İtfaiye’de ciddi sıkıntı yaşıyoruz” dediler.

TEK SIKINTI PERSONEL

Belediye yetkilileri, şöyle konuştular; “Başka illerde Belediyelerde çalışan Batmanlı Zabıta ve İtfaiye eri, memleketlerinde görev yapmak istiyorsa her türlü kolaylığı sağlamaya hazırız. Nüfusumuz her geçen gün büyüyor. Birimlerimizi fiziki anlamda güçlendirdik ama sınırlı bir kadromuz var. Gerek araç-gereç gerekse de bina konusunda rahat bir ortam sağladığımız Zabıta ve İtfaiye teşkilatlarımıza geçiş yapmak isteyen dışarıdaki hemşerilerimizi bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim