“KARDEŞÇE, GÖNÜL GÖNÜLE”

Batman Valisi Azmi Çelik, yeni yılda istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecine dikkat çekti. Çelik, şunları söyledi: “Türkiye’de gerçekleşen büyük atılımların 2015 yılında da kararlılıkla ilerleyeceğini, istikrarlı büyüme ve kalkınma sürecinin daha da artarak yeni başarılarla taçlanacağına gönülden inanıyorum. Batman’ın da bu süreçte adına yakışır bir konumda olmasını gönülden temenni ediyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum. Batman 2015 yılında da, tüm dinamikleriyle el ele, kardeşçe, gönül gönüle dayanışma içinde büyümeye devam edecektir.”

 

“ÖZGÜRLÜK VE ADALET YILI OLSUN”

Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel de yeni yıl mesajı yayınladı. Eşbaşkanların açıklamasında şöyle denildi: “2014 yılı, dünya ve Ortadoğu halkları açısından, trajedilerin yaşandığı koşullarda geçmiştir. Rojava’da, Şengal’de, Filistin’de ve dünyanın bir çok yerinde yürekleri yakan yaşanmışlıkları unutmadan, tüm ezilen halklar için mücadele umudu ve simgesi olan destansı Kobane direnişinin ışığıyla 2015 yılını karşılıyoruz. Halkımızın yeni yılını, coğrafyamıza, tüm insanlığa barış, özgürlük, adalet, huzur ve refah getirmesini dileği ve en içten duygumuzla kutluyoruz.”

 

“HUZUR KALICI OLSUN”

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batmanlıların yeni yılını kutladı. Yeni yılda çözüm süreciyle birlikte huzur ve kardeşliğin hakim olduğu bir yıl temennisinde bulunan Milletvekili Özdemir, 2015 yılında çözüm sürecinin olumlu seyretmesiyle birlikte huzur ve kardeşliğin kalıcı hale gelmesini beklediklerini söyledi. Ülkenin son on iki yılda adım adım daha ileriye gittiğini, insan haklarından demokrasiye, ekonomiden dış politikaya birçok alanda büyük atılımlar gerçekleştirdiğini ifade eden  Özdemir, ülkenin her yıl üstüne koyarak tarihi bir gelişim gösterdiğine dikkat çekti.

 

Editör: TE Bilişim