**Son yıllarda yatırımcıların gözdesi haline gelen Organize Sanayi Bölgesindeki marka tekstil atölyeleri gezen Vali Azmi Çelik; “Batman artık üretiyor. Buradaki ürünlerin Avrupa’da ilgi görmesi bizi mutlu ediyor” dedi.

GÖMLEKLERE VALİ KONTROLÜ
Beraberinde İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve OSB Müdiresi Zeynep Akbel ile birlikte Organize Sanayi Bölgesindeki bazı tekstil firmalarını ziyaret eden Vali Azmi Çelik, kaliteli gömleklere tam puan verdi. FGC tekstil fabrikasında çalışan işçilerle sohbet eden Vali Çelik, Avrupa’ya ihraç edilen gömlekleri inceledi. İşletme sorumlusu Mehmet Bademci’den bilgi alan Vali Çelik, atölyenin üretimi hakkında da bilgi aldı.
GÖMLEKLER AVRUPA’YA

Resmi açılışa hazırlanan FGC tekstil fabrikasında bir süre incelemelerde bulunan Vali Çelik’e, İşletme Müdürü Mehmet Bademci bilgi verdi. 130 kişinin çalıştığı fabrikada ürettikleri erkek ve kadın gömlekleri Avrupa’ya ihraç ettiklerini belirten Bademci, şöyle konuştu; “Ürünlerimizi İtalya, İngiltere ve Fransa’ya gönderiyoruz. Gömleklerimize ciddi bir talep var. Önümüzdeki günlerde kapasitemizi daha da büyütmeyi planlıyoruz.”

Editör: TE Bilişim