**İstanbul ve Ankara’da turizm ve tekstil üzerine yaptığı yatırımlarla bilinen Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, şimdiden Batı’daki yatırımcı çevresini ilçesine davet etti.
“SASON, YATIRIMLARLA GÜNDEME GELECEK”
Sason’un yeni Belediye Başkanı Cuma Uçar, Batı’daki yatırımcı çevresini ilçesine davet etmek için kolları sıvadı. Geçen hafta gittiği İstanbul’daki yakın çevresindeki bazı yatırımcıları farklı sektörde yatırım yapmak için Sason’a davet eden Belediye Başkanı Uçar; “Seçim öncesinde ilçe sakinlerine ne vaat vermişsek bir bir yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Sason yeni dönemde hizmetle birlikte yatırımlarla gündeme gelecek. Doğa harikası Sason’a güzel projeler planlıyoruz” dedi.
“İLÇENİN İMAJINI DEĞİŞTİRECEĞİZ”

İlçeye halen bazı ön yargıların olduğu ve henüz Sason’u bilmeyen Batı’daki yatırımcı çevresindeki bazı işadamları kente davet edeceğini ifade eden Başkan Uçar, sözlerini şöyle sürdürdü; “Sason’a yapılabilecek örnek projelerimiz var. Dışarıda ilçemize olan ön yargıyı yeni yatırım ve projelerle kıracağız. Sason, Batman’ın doğa harikası bir ilçesidir. Öncelikli hedeflerimizden birisi de Batı’daki yatırımcıları buraya çekmek ve yapılabilecek yatırımlarla işsiz gençlerimize istihdam alanlarını açmaktır. Ayrıca Belediye’nin hizmetlerini de ilçenin dört bir yanına yayacağız.”

Editör: TE Bilişim