**Batman yeni sebze-meyve hali sitesinde kurular çekildi. Komisyoncular, taşınmanın hazırlıklarına start verdi. Dernek Başkanı Abit Taymur, hal yolunun tamamlanmasıyla taşınma hazırlıklarını hızlandırdıklarını söyledi.

2015’TE YENİ SİTEDELER
Batman plakası 72 olan işyeri kapasiteli Batman Sebze ve meyve hali, 2015’te hizmete açılacak. İki yıl gibi kısa bir sürede Batman’a kazandırdıkları hal’in yaklaşık 16 milyon TL’ye mal olduğunu söyleyen sebze ve meyve hali Komisyoncular Derneği Başkanı Abit Taymur; “Batman’a yakışan bir siteyi tamamladık. Esnaf kuraları çekildi. Park sorunu olmayan ve Batman’ın 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak siteyi yeni yılda resmen hizmete açacağız” dedi.
YOLU TAMAMLANDI
Özel İdare Genel Sekreterliği’nin yapımını üstlendiği yolun tamamlanmasıyla birlikte yeni siteye taşınmanın hazırlıklarını yaptıklarını ifade eden Başkan Taymur, şöyle devam etti; “Yılbaşına kadar taşınma işlemi tamamlanacak. Noter huzurunda örnek bir kura çekimi yapıldı. Hal esnafına yeni site hayırlı olsun. Site yönetimi büyük özveriyle Batman’a modern ve yakışan bir sebze-meyve hali sitesini kazandırdı. Yol daha önceden yapılsaydı taşınma işlemi de birkaç ay öncesinde yapılacaktı. Yine de sorunlarımızın çözümünde bizi yalnız bırakmayan Valilik, Belediye ve Özel İdare Genel Sekreterliğine teşekkür ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim