**Vali Azmi Çelik, dört yıldızlı Mezopotamya otelinin konuğuydu. Yatırımcı Emin Çelik’ten bilgi alan Vali Çelik, daha sonra Koçerler Derneği’ni de ziyaret etti.

ÖRNEK OTEL
Son günlerde ziyaretlere ağırlık veren Vali Azmi Çelik, geçen yıl hizmete açılan dört yıldızlı Mezopotamya otelini ziyaret etti. Sabah saatlerinde Mezopotamya oteline konuk olan Vali Çelik’i, yatırımcı Emin Çelik ve Otel Genel Müdürü Hamit Ballıkaya karşıladı. Batman’a gelen konukları en iyi şekilde ağırlayan tecrübeli personellerinin olduğunu belirten Çelik; “Toplam 202 yatak kapasitesi olan otelimiz restaurantıyla Mezopotamya mutfağının en seçkin lezzetleri geniş menü alternatifleriyle konuklara hizmet veriyor. Özellikle Kuzey Irak’ın Kürdistan bölgesinden de çok sayıda konukları da ağırlıyoruz” dedi. Otelin bazı bölümlerini dolayan Vali Çelik, Batman’a modern bir mekanı kazandıran yatırımcı Çelik’i kutladı.
VALİ, KOÇERLER DERNEĞİNDEYDİ
Oteldeki incelemelerin ardından Koçerler Derneği’ni de ziyaret eden Vali Azmi Çelik, Dernek Başkanı Emin Çelik’ten besicilerin sorunları hakkında bilgi aldı. Kent merkezinde besicilik yapanların çoğunun şehri terk ettiğini ifade eden Dernek Başkanı Çelik, şöyle konuştu; “Yıllar öncesinde Batman kent merkezinin etrafında besicilik yapan ailelerin bulunduğu mekanlar şehir içinde kaldı. Koçerler kent merkezini işgal etmedi. Şehir, göçerlerin bulunduğu besi çiftliklerini içine aldı. Batman hızla büyüyünce artık besiciler de eskisi gibi rahat değil. Besicilerin çoğu kent merkezini terk etti.”
“GEZİSİ BİZE MORAL OLDU”
Geçen yıl göreve başlayan Batman Valisi Azmi Çelik’in ziyaretleriyle moral bulduklarını ifade eden Göçerler Derneği Başkanı Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü; “Yatırımcılara her türlü kolaylığı sağlayan Valimiz sayın Azmi Çelik’in ziyaretleriyle moral buluyoruz. Son yıllarda Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapmak isteyen işadamlarına kolaylık sağlayan Valimiz sayın Çelik’e teşekkür ediyoruz. Otelimizi ziyaret eden ve Besicilerin sorunlarını dinleyen Valimiz sayın Çelik’e teşekkürü bir borç biliriz.”



Editör: TE Bilişim