*80 Yatak kapasiteli dinlenme yerinde misafir kabul edeceklerini belirten Prof. Dr. Durmuş; “Tarihi ilçemizdeki Fakültemizde öğrenci sayısını artıracağız. Ayrıca konuklarımızı da tesisimizde ağırlayabileceğiz” dedi.
TURİZMİ CANLANDIRACAK
Batman’ın tarihi ilçesi Hasankeyf’te iki yıldır faaliyette olan Turizm ve Otelcilik Fakültesinin daha aktif hale gelmesi için kolları sıvayan Batman Üniversitesi, yeni eğitim-öğretim sezonuna iddialı hazırlanıyor. Yeni yerleşim birimindeki Fakülte binası ile otel bölümünün bu yıl hizmete açılacağını belirten Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş; “Turizmi canlandırmaya yönelik bir başka projemizde Turizm ve Otelcilik Fakültesinde hem öğrenci sayısını artırmak hem de Otelcilik bölümünde konuk ağırlamak olacaktır. Şimdiden Otelcilik bölümüne yönelik çalışmalarımız var” diye konuştu.


“ÖĞRENCİ SAYIMIZ ARTACAK”
Prof. Dr. Durmuş şöyle devam etti; “Hasankeyf’te Turizm ve Otelcilik bölümüne yönelik Fakülte bünyesindeki öğrenci sayımızı artırmayı planlıyoruz. Daha önce Kültür Varlıkları bölümüne de öğrenci alımı yapmıştık. Şimdi hedefimiz Turizm ve Otelcilikte Hasankeyf’i bir numara yapmaktır. Burada hem öğretim görevlisi sayısı hem de öğrenci sayısını da artırıp turizmi daha da hareketlenmeye yönelik projelerimizi hayata geçireceğiz. Hasankeyf turizm ve otelcilikle farkındalığını hissettirecektir.” (Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilişim