*Ankara’da yıllardır çikolatacılık mesleğini sürdüren Baran; “Babamın izinde bir politikacı olacağım. İçinde bulunduğum meslek gereği ziyaret ettiğim partili ve STK temsilcilerine çikolata da armağan ediyorum” dedi.

KAMPANYANIN BÖYLESİ…
AK Parti Batman Milletvekilliğine aday adayı olan 51 kişi arasında farklı kampanya ile seçim startı veren Cihan Baran, mesleği olan çikolatayı da partililer ile STK temsilcilerine ikram edemiyor. 34 yaşındaki Baran, uzun süredir başkentte ticaretle uğraştığını belirterek; “Her ne kadar Ankara’da oturuyorsam dahi memleketim Batman’dan diyalogumu koparmadım. Merhum babam 1986 ila 1989 yılları arasında Milletvekilliği yaptı. Önceki seçimde 30 yaş sınırında olduğum için adaylığım uygun görülmemişti. Şimdi AK Parti’den aday adayı oldum” diye konuştu.


ÇİKOLATA İKRAMI
Özel kutuda AK Parti ve fotoğrafının da yer aldığı çikolata ambalajları üzerinde “Destekleriniz için teşekkür ederim”, “AK Parti Batman Milletvekili aday adayı Cihan Baran” yazılı çikolataları delegeler ile seçmenlere ikram etmeyi de bir görev bildiğini ifade eden Baran, şöyle konuştu; “Ankara da çikolata bayiliğini sürdürüyorum. Bir süredir seçim kampanyasını sürdürdüğüm Batman’da, beraberimde getirdiğim özel çikolata kutusunu çam sakızı çoban armağanı delegeler ile dolaştığım partililere sunuyorum. Bu promosyon değil, sadece ikram.”

Editör: TE Bilişim