SP’Lİ İKİ BAŞKAN MAZBATALARINA KAVUŞTU
Batman’ın Sason ilçesi ile Yücebağ (Cacas) belde Belediye Başkanlığını kazanan SP’li iki Başkan, ilçe seçim kurulunda mazbatalarını aldı. Sason Belediye Başkanlığını 580 oy farkıyla kazanan Cuma Uçar ile Yücebağ belde Belediye Başkanlığını ikinci kez kazanmayı başaran Atilla Çetinkaya, mazbatalarını ilçe seçim kurulu başkanı Hakim Nurcan Kubal Hüzmeli'den aldı. İki Başkana mazbatalarını veren Hakim Hüzmeli, Uçar ve Çetinkaya’ya ‘başarı’ dileğinde bulundu.

SASON’DA UÇAR DÖNEMİ…
Mazbatasını aldıktan sonra tebrikleri makamında kabul eden Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, daha önce ilçeye söz verdiği bazı vaatleri yerine getireceğini belirterek, şöyle konuştu; “Sadece bir aşiretin değil, tüm ilçe sakinlerinin Belediye Başkanıyım. Herkese eşit ve taraftarsız hizmet vermek öncelikli görevim olacak. Seçimde bize oy veren, vermeyen Sasonlu tüm hemşerilerime teşekkürü bir borç biliyorum.”
İKİNCİ KEZ SEÇİLDİ
Yücebağ belde Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen SP’li Atilla Çetinkaya, beldenin hem Belediyelikten düşmemesi hem de Cacas’ta yıllar sonra gerçekleşen barış ortamını sağladıklarını ifade ederek, şunları söyledi; “Yücebağ artık aradığı Saadet’i kaybetmek istemiyor. Beş yıl daha Yücebağ’ı hak ettiği yere taşıyacağımızdan belde sakinlerinin endişesi olmasın. Amacımız, bundan böyle Yücebağ’a hizmet getirmek olacaktır. Belde sakinlerinin ikinci kez verdikleri yetkiye teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim