** Vali Ahmet Deniz, eşi Olcay Deniz ile birlikte şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi. Programda konuşan Vali Deniz; “Biz devlet olarak sizlere minnettarız” dedi.

VALİLİKTEN İFTAR
Batman Valiliği’nin özel bir düğün salonunda düzenlediği iftar programına Vali Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz'in yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Güler, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ziraddin Mammadov, Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, kamu kurumlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı. Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz, iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak yemeğe katılan şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile yakından ilgilendi.



SALDIRIYI KINADI
Yemekte konuşan Vali Deniz, İstanbul Havalimanında yapılan terör saldırısını kınayarak: “Ülkemizin büyümesini ve gelişmesini istemeyen ülkelerin piyonu olarak hareket ediyorlar. Bunlar, terör örgütlerini kullanılarak Çanakkale'de dize getiremediği bu milleti, terör örgütleri aracılığıyla dize getirmeye çalışıyor. Ama başaramayacaklar, çünkü milletimizin birlik ve beraberliği var, biz bin yıldır bu topraklarda, Türkü, Kürdü, Sünni'si ve Alevisi ile kardeşçe yaşadık. Yaşamaya da devam ediyoruz. Hoşgörü içersinde birbirimizi kucaklıyoruz. Bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece onlar amacına ulaşamayacaklar” dedi. Öte yandan şehit yakınları ve gazilerle sohbet eden Vali Deniz; “Biz devlet olarak sizlere minnettarız. Çünkü sizler en kıymetlilerinizi yani evlatlarınızı ve eşlerinizi bu kutsal vatan toprağı için şehit verdiniz” şeklinde konuştu.



Editör: TE Bilişim