**Meister Pastacılık ürünlerinin konuğu olarak Batman’a gelen Türkiye Aşçılar Federasyonu Türkiye Milli Takım şefi Pınar Aran, Batman, Şırnak, Diyarbakır, Siirt ve Mardin’deki pasta ustalarına eğitim verdi. Milli takım şefi Aran’ı pür dikkat dinleyen pasta ustaları, emeği geçenlere teşekkür etti.
ŞEF’TEN EĞİTİM!
Meister Pastacılık ürünleri ile Yavuz Kardeşler Bameksan Gıda firmasının organize ettiği pasta ustalarına yönelik eğitim veren Türkiye Aşçılar Federasyonu Türkiye Milli Takım şefi Pınar Aran’ı, yörenin pasta ustaları pür dikkat dinledi. Bölgedeki pasta ustalarının buluştuğu Batman Üniversitesi konferans salonundaki etkinliğe Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, BATSO, MÜSİAD, ASKON Başkanları ve STK temsilcileri katıldı. Yavuz Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yavuz, Milli Takım şefi Pınar Aran’ı, Batman’da ağırlamanın sevinci içinde olduğunu söyledi.
“BATMAN, İDEAL ŞEHİR”
Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bölgedeki tüm pasta ustalarını Batman’da toplamayı bir görev bildik. Pastacılıkta Meister’in ürünlerinde şeker hamuru, soğuk pasta jeli ve dolgu kreması gibi önemli ürünlerle adından söz ettiren bir firmayı Batman’da konuk etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” Meister Pastacılık Ürünleri Genel Müdürü İbrahim Gümüş, bölgede ilk toplantıyı Batman’da yaptıklarını ifade ederek; “Bölgedeki pasta ustalarına Milli takım şefi Pınar Aran, pasta tanıtımı ve şeker hamuru konusunda önemli ve gerekli bilgileri verdi. Bu eğitim pasta ustaları için her yönüyle yararlı oldu” dedi. (Reşat Yiğiz)


 

Editör: TE Bilişim