KIZININ DÜĞÜNÜNDE ŞARKI SÖYLEDİ

Batmanlı eski sanatçılardan ve Belediye Ulaşım Müdürü Veysi Güney’in kızı Buşra, yaşamını Eyüp Akyol’la birleştirdi. Batman’ın tanınan eski sanatçılarından Veysi Güney, yıllar sonra sahneye çıktı ve kızı Buşra’nın mutlu gününde sevdiği şarkıları konuklara söyledi. Önceki akşam Beyaz Şato düğün salonunda yapılan görkemli düğüne Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Şahin, Sabri Aydın, Ercan Gün ve Belediye Ünite müdürleri tam kadro katıldı. Sunuculuğunu ünlü sanatçı Celal Yılmaz’ın yaptığı düğün töreninde Celal Gümüş, Faysal Gönülaçar, İbrahim Cengiz ve Nesih Fidan, geceye renk katan sanatçılardı. Sunucu Yılmaz, görkemli düğünde bulunmaktan keyif duyduğunu belirterek, “Son yılların belki de en güzel düğünüydü. Eski sanatçılar, Veysi Güney’i yalnız bırakmadı. Sanatçı arkadaşların çoğu düğüne renk kattı” dedi.

GÜNEY’DEN TEŞEKKÜR

Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, Buşra-Eyüp Akyol çiftine takı taktı ve genç çifte mutluluk diledi. Konuklarla yakından ilgilenen ve zaman zaman davetlilerle birlikte halay çekip şarkı söyleyen sanatçı Güney, “Düğünümüze renk katan ve düğün törenine katılan başta Belediye Başkanvekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy olmak üzere tüm Belediye yöneticilerimiz ile konuklara teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu. Renkli düğün töreni kemençeci Süleyman’ın kemençe resitaliyle geç saatlerde son buldu.

REZİDANS’TA RENKLİ DÜĞÜN

Batman Serbest Mali Müşavirler Odası Başkanı Servet Kurt’un kızı Pınar ile Beşir Kaplan’ın düğün töreni ise Rezidans düğün salonunda yapıldı. Oda Başkanı Kurt, konukları kapıda karşıladı. 1500’ü aşkın konuk yemekte ağırlandı. Pınar-Beşir Kaplan çiftinin düğün töreninde konuklar, yerel sanatçı Behçet’in hareketli şarkılarıyla halay çekti. Bazı il yöneticileri, Oda ve STK temsilcilerinin de katıldığı renkli düğünde konuklarla yakından ilgilenen Oda Başkanı Kurt, “Düğünümüzde aramızda olan tüm konuklara teşekkür ediyorum” dedi. (Abdullah Türeli)

Editör: TE Bilişim