VALİ ARSLAN’A ZİYARET
Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 173.yılı etkinlikleri kapsamında PTT Batman Başmüdürlüğü, bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. PTT Başmüdürlüğü yöneticilerinden oluşan heyet, Vali Yılmaz Arslan’ı makamında ziyaret etti. PTT Başmüdürü Tevfik Yaman, PTT’nin hizmetlerine dikkat çekti. Türkiye’nin köklü kuruluşlarından olan PTT’nin günün şartlarında teknolojik imkanlarla vatandaşlara hizmet sunduğunu ifade eden Yaman, sorunların çözümünde sürekli desteğini gördükleri Vali Arslan’a teşekkür etti.
173. MÜŞTERİYE PUL SETİ
Kuruluş yıldönümü nedeniyle merkez şubede yapılan etkinlikte ise bankoda elektrik faturasını ödeyen 173.müşteri İlyas Özalp’a pul seti hediye edildi. PTT Başmüdürü Yaman, 173. Müşteriye pul seti armağan etmenin sevinci içinde olduklarını söyledi. PTT’nin çok sayıda hizmeti olduğuna işaret eden Yaman, günün şartlarında da son teknolojik imkanlarla vatandaşlarla hizmet ettiklerini belirtti. Son yıllarda bankacılık ve kargo başta olmak üzere vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak hizmetlere ağırlık verdiklerini ifade eden Yaman; “Ülkenin dört bir yanında 4 binin üzerindeki tüm şubelerinde kurulan otomasyon ağlarıyla en ücra köşeye bile vatandaşlarımıza daha güvenli, daha hızlı ve daha ekonomik hizmet sunuyoruz” dedi.
PTT BANKMATİKLER HİZMETTE
PTT’nin birçok kurum ve kuruluşla yaptığı anlaşma kapsamında bankolardaki birçok işlemin gerçekleşmesine de işaret eden Başmüdür Yaman, şöyle devam etti; “Tüm bankacılık hizmetleri kolaylıkla ve ekonomik olarak yapılabiliyor. Ayrıca PTT bankamatiklerimiz var. PTT Celle’de piyasada avantaj sağlıyor. Vatandaşlar PTT matiklerle 7 gün 24 saat boyunca her türlü işlemi yapabiliyor.”
“MEKTUP-TEBRİK KARTLARI İHMAL EDİLMESİN”
Kurumun ana omurgası olan mektup taşımacılığına da dikkat çeken Yaman; “Söz uçar, yazı kalır. Yıllar öncesinden gönderilen tebrik kartları, mektupları saklayan, hatta koklayan insanlarımız var. Teknolojiden asla vazgeçmeyelim ama mektup ve tebrik kartını da ihmal etmeyelim” dedi. Batman Valiliği ziyaretinden önce Atatürk anıtına çelenk sunan PTT Batman Başmüdürlüğü yöneticileri, daha sonra Vali Arslan’a, PTT’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Editör: TE Bilişim