**Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, kısa adı TÜED olan Türkiye Emeklier Derneği bülteninde Batman TOKİ projesinin geniş yer bulduğuna dikkat çekti.

*Batman projesinin diğer illere de örnek olduğunu ifade eden Başkan Ekmen; “Üyelerimizin bankaya bir an önce ödeme yapmaları gerekiyor” dedi.
“BATMAN BİR İLKE İMZA ATTI”
“Emekliye hizmet böyle olur”, “Laf değil, hizmet üretiyoruz”, “Projelerimiz tüm dünyaya örnek oluyor” manşetlerinin yer aldığı TÜED aylık haber bülteninde Batman Emekliler Derneği’nin konut projesi diğer illere de örnek oldu. Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün ile TOKİ üst düzey yöneticilerinin katıldığı kura çekiminde bir ilke imza attıklarını belirten Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen; “Projemizin önemini bir kez daha anlaşıldı. Genel Merkezimizin bülteninde Batman projemiz örnek gösterildi ve bir çok İl, projemizden esinlenip Toplu Konut İdaresi’ne başvurdu. Şimdi hedefimiz ikinci konut projesini hayata geçirmektir” diye konuştu.
“ÖDEMELER GECİKMESİN”
Kura çekiminin ardından konut sahiplerinin Ziraat Bankası Belde Şubesine ödemelere başladığını da belirten Başkan Ekmen, şöyle devam etti; “Toplam 1472 konuta üye olan üyelerimiz geçen aydan itibaren TOKİ hesabına ödemelerin bir bölümünü gerçekleştirdi. Üyelerimizin Ziraat Bankası Belde Şubesine 15 Ekim’e kadar ödeme yatırmaları gerekiyor. Son günlerde izdiham yaşanmaması için Derneğimizden bilgi alıp daha kolay bir şekilde bankadaki hesaba para aktarabilirler.”
“İKİNCİ PROJEYE DE HAZIRIZ”
Batı Raman kampus yolu üzerindeki TOKİ Emekliler konutlarının bitişiğinde yapılacak ikinci projenin arsa tapularını da Toplu Konut İdaresi’ne teslim ettiklerini ifade eden Başkan Hüseyin Ekmen, sözlerini şöyle sürdürdü; “İkinci projeye de hazırız. Süresinden önce konutların tamamlandığını tamamlanması talepleri de artırdı. Yeni yılın ilk aylarında üyelerimiz konutlarına taşınacak. İkinci proje için de şimdiden gerekli hazırlıkları tamamladık. TOKİ’nin bir an önce çalışmalara başlamasını bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim