**30 Çocuk babası 67 yaşındaki eski İl Genel Meclis üyesi Medeni Alioğlu, kalbinin altı yıldır pille çalıştığını söylüyor ve ekliyor; “Pil, kalbe takviyedir. Kalp rahatsızlığı olanlara pili tavsiye ediyorum.”

PİLLE HAYAT BAŞKA
Batman’ın Emso (Güvercin) köyünde yaşamını sürdüren 67 yaşındaki Batman’ın eski İl Genel Meclis üyelerinden Medeni Alioğlu’nun kalp rahatsızlığını pille aştığını söyledi. Altı ayda bir kalp uzmanı Prof. Dr. Ahmet Turan Demir’in, kontrolünden geçtiğini belirten Alioğlu; “70 yaşına dayandım. Fakat kalp rahatsızlığımı da pil sayesinde aştım. Altı ay önce taktırdığım pille daha da rahatladım. Çünkü pil, kalbe takviyedir” dedi.


30 ÇOCUK BABASI

İki eşinden 30 çocuğu olan Alioğlu, altı yıl önce taktığı pili geçen hafta değiştirdiğini söyleyerek; “Altı yıl süreyle kalbime taktığım pille kalbim de her hangi bir rahatsızlık hissetmedim. Geçen hafta kontrole gittiğim başkentte doktorumun tavsiyesi üzerine eski pili yenisiyle değiştirdim. Gayet rahatım. Her hangi bir rahatsızlığım yok. Kalp rahatsızlığı olanlara pili tavsiye ederim. Pil’den korkmamak gerek” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim