**Kentin kalbi konumundaki Atatürk parkının daha temiz bir görünüme kavuşması için Belediye Zabıta ekipleri, kolları sıvadı. Madde bağımlıların mekanı haline gelen parktaki WC ve lavabolar, Belediye tarafından yıktırıldı.

ZABITA, PARK’TA
Bazı etkinliklerin yapıldığı Atatürk parkının daha temiz görünüme kavuşması için Belediye, bir dizi önlem aldı. Belediye Zabıta ekiplerinin her akşam denetim altında tuttuğu parkta, seyyar çay ocakları da kaldırıldı. Parkı işportacılardan da temizleyen Zabıta ekipleri, geç saatlere kadar parkın dört bir yanını mercek altına aldı. Zabıta Müdürü Nazım Alptekin ve Zabıta Amiri Yılmaz Özalp, yönetimindeki 12 kişilik ekip, gece yarısına kadar parkın dört bir yanını denetliyor.
LAVABOLAR YIKTIRILDI
Balici ve tinercilerin meskeni haline gelen park ortasındaki lavabolar da Belediye ekiplerince yıktırıldı. Çevredeki semt sakinlerinin şikayeti üzerine parktaki lavaboların kaldırıldığını ifade eden Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir; “Halkımızın önerilerini önemsiyoruz. Yıktırılan lavaboların yerine kondisyon aletleri yerleştireceğiz. Ayrıca çocukların oyun alanlarını da yeniliyoruz. Amacımız, önemli güzergahtaki parkımızı daha da güzelleştirmektir” dedi.

Editör: TE Bilişim