SANATINI KONUŞTURUYOR
Uzun süre Antalya’nın yıldızlı otellerinde baş aşçılık yapan Burhan Cens, bir süredir çalıştığı Mezopotamya otelinde de sanatından söz ettiriyor. Asistanı Melek Diken’le birlikte her sabah yüzlerce kahvaltılık menüye bir de görsellik katan tecrübeli baş aşçı Burhan Cens; “Karpuz, kavun, kabağa güvercinden kuğuya, ördekten bazı kanatlı hayvanların figürlerini yansıtıyoruz. Çünkü mutfağa görsellik de kazandırmak zorundayız. Müşteri görselliği de önemsiyor” dedi.
“MÜŞTERİ BEĞENİYOR”

Müşterilerinin sabah kahvaltısında karpuz, kavun ve kabağa yansıyan bazı hayvan figürlerini görünce kahvaltı çeşitlerine ilgi duyduğunu ifade eden Cens, şöyle devam etti; “Farklı aperatif çeşitlerimizin tadı kadar görselliği de önemli. Bu nedenle mutlaka bazı kabuklu meyvelerin üzerine de kanatlı hayvanların figürlerini de yansıtıyoruz. Bu da müşteriler arasında ilgi uygulandırıyor. Sabah kahvaltısında menüyü zenginleştirdiğimiz için görselliği de önemsiyoruz.”
PERSONELE ÖVGÜ
Bu yıl Batman’a ‘merhaba’ diyen dört yıldızlı Mezopotamya otelinin personeline de müşterilerinden övgü alıyor. Restaurant bölüm şefi Ümit Menteş ve diğer personelin nezaket kurallarından memnun olan bazı müşteriler, şöyle konuştular; “Konuk olduğumuz Mezopotamya oteli farklı kültürleri bir arada oluşturan bir hava yansıtıyor. Oteldeki konfor kadar personelin yaklaşımı da bizi son derece mutlu ediyor. Her yönüyle Batman’a yakışan bir konaklama tesisi. Emeği geçenleri kutluyoruz.” (Reşat YİĞİZ)

Editör: TE Bilişim